خــانه | شنيداری و ديداری | پيامهای خوانندگان | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی










دريافت خبرهای سايت با ايميل

لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

هر زمان که بخواهيد می توانيد عضويت خود را لغو کنيد:
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد



آدينه، 20 اردیبهشت ماه 1387 برابر با 2008 Friday 09 May

گزارش یک روزنامه عربی از انفجار در آبادان

واحد مرکزی خبر (صدا و سیمای رژیم): گروه موسوم به "گردانهاي فتح الاحواز" مسوليت انفجار يک ساختمان دولتي در شهر آبادان را برعهده گرفت. به نوشته روزنامه السياسه کويت اين گردانها اعلام کردند اين ساختمان دولتي در محله ذوالفقاري در شهر آبادان در جنوب غربي ايران قرار دارد.

اين گروه در بيانيه اي که در پايگاه اينترنتي ايلاف منتشر شده است اعلام کرد ساختماني را که ديروز منفجر کرد دفتر ويژه مهاجرت (اخراج ) صاحبان باغ و مزارع عربها است که زمينهايشان در مرزهاي منطقه آزاد تجاري قراردارد که دولت ايران قرار است در کرانه شرقي شط العرب (اروند رود) در منطقه اي که از شهر خرمشهر در شمال تا شهر آبادان در جنوب در مساحتي به طول 20 کيلومتر و عرض 5 کيلومتر کشيده مي شود بنا کند.

اين گرو ه در بيانيه خود افزود دولت ايران صاحبان نخلستانها و ساکنان روستاها را مجبور به مهاجرت از اين منطقه کرد و شماري از عربها که با اين درخواست مخالفت کرده بودند، بازداشت کرد.

اين گروه افزود ساختمان ياد شده را صبحگاهان منفجر کرد تا افراد بي گناه قرباني نشوند و اين گروه در آينده نيز مراکز و شخصيتهاي دولتي را که به اهوازيها زيان رساندند، هدف قرار خواهد داد.

اين گروه از مقامات دولتي خواست طرحهاي شهرکسازي را به هدف بيرون راندن عربها از روستاها و باغهايشان و جايگزين کردن فارسها براي تغيير محيط اجتماعي منطقه اهواز، متوقف نمايند.

السياسه افزود مقامات دولتی اين انفجار را تائيد و اعلام کردند بر اثر آن يک نفر زخمي شد و ساختمان کاملا تخريب شد.

اين انفجار سه روز پس از اعلام کشته شدن نماينده رهبر انقلاب (ايت الله) علي خامنه اي بر اثر تيراندازي افراد مسلح اهوازي در شهر خفاجيه در غرب اهواز اتفاق افتاد.

در ادامه اين گزارش آمده است گردانهاي فتح الاهواز که مرام آن بيشتر جنبه اسلامي دارد مسوليت برخي حملات در ماههاي اوت و اکتبر سال گذشته را در اهواز بر عهده گرفت که طي آن دو تن از روحانيون فعال با نيروهاي امنيتي در اهواز را هدف قرار دادند.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved