خــانه | شنيداری و ديداری | پيامهای خوانندگان | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی










دريافت خبرهای سايت با ايميل

لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

هر زمان که بخواهيد می توانيد عضويت خود را لغو کنيد:
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد



یکشنبه، 22 اردیبهشت ماه 1387 برابر با 2008 Sunday 11 May

يک ميليون نفر از مردم ميانمار در معرض خطر مرگ

گزارش آژانس‌هاي امدادي سازمانه ملل متحد حاكي از آن است كه در صورت عدم رسيدن كمكهاي فوري غذايي و دارويی و پزشکی به میانمار، جان بيش از يک ميليون تن از مردم طوفان زده این کشور در معرض خطر مرگ جدي قرار دارد .

تلويزيون بي.بي .سي يكشنبه شب با پخش گزارشي گفت، با گذشت زمان دامنه وسيع تلفات و خسارات بيش از پيش روشن مي‌شود.

مسئولان نهادهاي امدادي از اين همه خسارات جاني و مالي دچار شوك شده‌اند و خبر از مرگ صدهها هزار تن و آوارگي حداقل چهار ميليون تن را مي‌دهند.

بي بي‌سي افزود، در اين ميان آنچه موجب نگراني جامعه جهاني است نه فقط ابعاد فاجعه انساني بلكه مانع تراشي نظاميان حاکم بر میانمار براي توزيع كمكهاي خارجي و ورود امداد رسان بين‌المللي است.

منابع سازمان ملل تخمين مي‌زنند كندي روند توزيع كمكها موجب شده است هشت روز بعد از وقوع طوفان، كمكهاي اضطراري فقط به ‪ ۲۵‬درصد آسيب ديدگان رسيده باشد كه اين خود به معناي خطر كشتار دهها هزار نفر انسان است.

براساس اين گزارش هم اكنون ميليونها تن در اين كشور بحران زده در معرض مالاريا و اسهال خوني ناشي از نبود آب اشاميدني سالم هستند.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved