خــانه | شنيداری و ديداری | پيامهای خوانندگان | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی | پيامک به سران رژيم










دريافت خبرهای سايت با ايميل

لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

برای لغو عضويت از خبرنامه لطفا به آدرس زير ايميل بفرستيد
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد



سه شنبه، 24 اردیبهشت ماه 1387 برابر با 2008 Tuesday 13 May

"متهمان به وابستگی به آمریکا و انگلیس اعتراف کردند"

خبرگزاری حکومتی مهر: "سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری امروز از دستگیری 12 نفر از عوامل اصلی حادثه شیراز خبر داد. جمشیدی به روند بررسی این پرونده اشاره کرد و گفت از زمان وقوع این حادثه وزارت اطلاعات با تلاش بسیار و اقدامات شبانه روزی وارد عمل شد و عاملین این حادثه به سرعت شناسایی شدند.

وی تصریح کرد: ازعوامل اصلی اسلحه ، مهمات ، تجهیزات ساخت بمب و سیانور کشف شده است و قصدشان بمب گذاری در جاهای پرجمعیت بوده است.

سخنگوی قوه قضائیه خاطرنشان کرد: دخالت آمریکا و انگلیس دراین حادثه مشخص شده و عوامل اصلی دستگیر شده اند که در مراحل اولیه به وابستگی به کشورهای آمریکا و انگلیس اعتراف کردند.

وی گفت: این کشورها همواره شعار مقابله با تروریست را سر می دهند اما متاسفانه خودشان حامیان اصلی تروریست محسوب می شوند.

سخنگوی قوه قضائیه تاکید کرد: عاملان این حادثه دلخراش را به اشد مجازات محکوم خواهیم کرد.

جمشیدی گفت: دادستان کل کشور ماموریت دارد در مراجع بین المللی و داخلی نسبت به طرح شکایات و دعاوی علیه دولتهایی که در این حادثه اسف بار دخالت مستقیم یا غیر مستقیم داشتند، اقدام کند و خانواده های شهدا و آسیب دیده می توانند ادعای خسارت کنند که با حمایت وزارت امور خارجه تمهیدات لازم برای آنان اندیشیده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم رسوایی این کشورها برای ملت خودشان و سایر ملتها روشن شود تا شاهد برچیده شدن عملیات های تروریستی در کشورهای مختلف باشیم.

سخنگوی قوه قضائیه خاطرنشان کرد: 12 نفر از عوامل اصلی این حادثه در حال حاضر در بازداشت و در اختیار مقامات قضایی و اطلاعاتی هستند."




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved