خــانه | شنيداری و ديداری | پيامهای خوانندگان | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی










دريافت خبرهای سايت با ايميل

لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

هر زمان که بخواهيد می توانيد عضويت خود را لغو کنيد:
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد


به علت برخی تغییرات برای چند ساعت امکان به روز کردن سایت نیست. با پوزش از خوانندگان

شنبه، 28 اردیبهشت ماه 1387 برابر با 2008 Saturday 17 May

پیوند کلیه ناقل خانواده ای را به ویروس ایدز آلوده کرد

خبرگزاری ایسنا: پرونده پدري كه متهم است با وجود اطلاع‌ از بيماري ايدز فرزندش، اقدام به فروش كليه وي كرده، با توجه به فوت گيرنده كليه و همچنين مبتلا شدن همسر و فرزندش به اين بيماري، با صدور قرار مجرميت به دادگاه ارسال شد.

قاضي ابوالحسن رضايي در توضيح اين پرونده گفت: يك مهندس هوا و فضاي 34 ساله به علت بيماري كليوي تقاضاي پيوند مي‌كند و فردي جهت اهدا معرفي مي‌شود.

وي با بيان اين‌كه دهنده و گيرنده كليه آزمايشات متعدد و لازم را انجام مي‌دهند، گفت: دهنده‌ي كليه مبتلا به بيماري ايدز بوده اما اين موضوع را كتمان مي‌كند و پدر كليه دهنده نيز با وجود اطلاع از موضوع، پول كليه را به مبلغ 20 ميليون ريال دريافت مي‌كند و ظاهرا برادر كليه‌دهنده به جاي وي كه مبتلا به ايدز بوده، آزمايش‌هاي لازم را مي‌دهد و در نهايت پيوند انجام مي‌شود.

رضايي افزود: بعد از گذشت 2 ماه از پيوند، گيرنده كليه، تب شديد ‌كرده و از اهدا كننده شكايت مي‌كند اما در نهايت فوت ‌مي‌كند، همسرش نيز مبتلا به ايدز شده و در حال فوت است و كودك اين زوج نيز به بيماري كليوي مبتلا است.

بازپرس شعبه ششم دادسراي جرايم پزشكي افزود: برادر اين كليه دهنده متهم به معاونت در قتل است كه در حال حاضر متواري است.

پدر اين فرد نيز كه از ابتلاي فرزندش به بيماري ايدز مطلع بوده و اقدام به دريافت پول كرده به اتهام معاونت در قتل بازداشت و پرونده‌ي وي با صدور قرار مجرميت به دادگاه ارسال شده است.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved