خــانه | شنيداری و ديداری | پيامهای خوانندگان | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی










دريافت خبرهای سايت با ايميل

لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

هر زمان که بخواهيد می توانيد عضويت خود را لغو کنيد:
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد



شنبه، 28 اردیبهشت ماه 1387 برابر با 2008 Saturday 17 May

مشاور احمدی نژاد: کی گفتیم پول نفت را سر سفره ها می‌آوریم؟

خبرگزاری ایسنا: مجتبی ثمره هاشمی مشاور ارشد احمدی نژاد که عصر روز شنبه در دومین همایش روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی با عنوان «خدمات دولت مردمی، چالش‌های اطلاع‌رسانی» سخنرانی کرد، در ابتدا سلام گرم احمدی‌نژاد را خطاب به حضار ابلاغ کرد و افزود: «رییس‌جمهور مایل بودند در این مراسم حضور پیدا کنند ولی گرفتاری‌ها اجازه نداد».

وی با بیان این ‌که روابط عمومی‌ها باید اطلاع‌رسانی واقعی کنند و در حفظ امانت بکوشند، گفت:« ظرفیت روابط عمومی‌ها و وظایفشان یک ودیعه است که باید حفظ شود».

مشاور ارشد رییس‌جمهور، اظهار کرد: «وقتی اطلاعات ناقصی داریم یا اشراف کامل به موضوع نداریم، چه لزوم و اجباری وجود دارد که مصاحبه کنیم، می‌توانیم بگوییم «اطلاعات کامل ندارم» و در واقع باید از مصاحبه و اطلاع‌رسانی‌ای که مبتنی بر اطلاعات کامل نیست پرهیز کنیم و بگوییم وقتی اطلاعاتمان کامل شد، مصاحبه می‌کنیم».

مشاور رییس‌جمهور گفت: «ممکن است یک رسانه موضوعی را ناقص مطرح کند و دیگر رسانه‌ها نیز به دنبال آن، آن را منتشر کنند که این امر بستر شایعه‌سازی را فراهم می‌کند، روابط عمومی‌ها باید در این موقع وارد کار شوند و با اطلاع‌رسانی شفاف مانع ایجاد شایعه شوند».

وی افزود : «برخی اطلاع‌رسانی‌ها نیز خلط مبحث است؛ مثلا می‌گویند پول نفت را بر سر سفره مردم می‌آوریم. اول این‌که کجا چنین قولی داده شد و بعد این‌ که دولت درآمدی را که از نفت به دست می‌آید بر اساس قانون مصرف می‌کند، یکی از منابع دولت نفت است و مشخص است کجاها مصرف می‌شود و یک چیز نامعین نیست و بخش مهمی از درآمدهای نفتی صرف کارهای عمرانی و یا واردات مواد ضروری، یا دیگر هزینه‌ها می‌شود».

ثمره هاشمی هم‌چنین گفت:« بعضا به خاطر خلا اطلاعاتی مساله‌ای مطرح می‌شود، در صورتی که اطلاع‌رسانی باید شفاف باشد، گاهی اطلاع‌رسانی شفافیت لازم را ندارد و این امر باعث رواج شایعه می‌شود و برخی هم از این فضا برای ایجاد شائبه در ذهن مردم استفاده می‌کنند».




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved