خــانه | شنيداری و ديداری | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی | پيامک به سران رژيم










آدرس پست الکترونيک info@IranPressNews.com
لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

برای لغو عضويت از خبرنامه لطفا به آدرس زير ايميل بفرستيد
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد





گذر از فيلترينگ با کمک گوگل
Add to Google



سه شنبه، 28 خرداد ماه 1387 برابر با 2008 Tuesday 17 June

ترکیه از پیشرفت در مذاکرات سوریه و اسرائیل خبر داد

به گزارش خبرگزاری فرانسه از لوکزامبورگ، وزير امور خارجه ترکيه امروز اعلام کرد اسرائیل و سوريه در ماه ژوييه دو نشست جديد با ميانجيگری آنکارا برگزار خواهند کرد.

علی باباجان که برای گفتگو با وزیران خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ بسر می برد، افزود اسراييل و سوريه دوشنبه شب با رضايت کامل به دومين دور گفتگوهاي غير مستقيم خود با ميانجيگري ترکيه پايان دادند و دو نشست جديد در ماه ژوييه برگزار خواهند کرد.

احتمال دیدار سران سوریه و اسرائیل در پاریس

آنکارا، 28 خرداد، خبرگزاری «نووستی»/ نمایندگان اسراییل که در جریان مذاکرات صلح با سوریه در ترکیه حضور دارند، قصد دارند که به طرف سوری پیشنهاد برگزاری دیدار میان ایهود اولمرت نخست وزیر اسراییل با بشار اسد رییس جمهور سوریه در پاریس را مطرح کنند.

به گزارش CNN-Turk به نقل از منابع اسراییلی، این دیدار ممکن است روز 13 جولای در جریان اجلاس سران کشورهای اروپا و حوزه مدیترانه تشکیل شود.

در این گزارش اشاره شد: احتمالا این یک دیدار خصوصی کوتاه خواهد بود و نه مذاکراتی که به چند ساعت وقت نیاز داشته باشد. این یکی از ایده هایی است که در مذاکرات ترکیه مطرح شده است.

مذاکرات میان نمایندگان اسراییل و سوریه با میانجیگری ترکیه بعد از دوره توقف هشت ساله از ماه مه سال جاری از سر گرفته شد.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved