خــانه | شنيداری و ديداری | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی | پيامک به سران رژيم










آدرس پست الکترونيک info@IranPressNews.com
لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

برای لغو عضويت از خبرنامه لطفا به آدرس زير ايميل بفرستيد
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد





گذر از فيلترينگ با کمک گوگل
Add to Google



چهارشنبه، 29 خرداد ماه 1387 برابر با 2008 Wednesday 18 June

همکاری شرکت نفتی روسیه با بنیاد غارتگران

مسکو، 29 خرداد، خبرگزاری «نووستی»/کمپانی "تات نفت" روسیه و بنیاد مستضعفان مذاکراتی را درباره بهره برداری از سه میدان نفتی در خاک جمهوری اسلامی ایران انجام می دهند. کارشناسان تاکید دارند که تلاش کمپانی نفتی روسیه برای یافتن جایگاه در ایران که ذخایر نفتی آن بسیار هنگفت است، در شرایطی که ذخایر منطقه تاتارستان روسیه رو به اتمام می رود، کاملا روشن است.

بنا به گزارش "ار ب کا"، "تات نفت" یکی از اولین کمپانی های نفتی روسی محسوب می شود که به بازار ایران راه یافته است. در سال 2005 "تات نفت" و بنیاد مستضعفان موسسه مشترکی را تاسیس کردند. هدف از تاسیس این موسسه، شرکت در طرح های کشف و بهره برداری از میادین نفتی است. تاکنون "تات نفت" در ایران فقط بعنوان خدمات رسانی مشغول کار بوده است.

دیروز خبر داده شد که هر دو طرف مذاکراتی را درباه فعالیت مشترک در خصوص استخراج نفت در برخی از مناطق ایران انجام می دهند. به گزارش خبرگزاری oilcapital.ru بحث در مورد سه میدان نفتی در استان های چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد است.

در این مذاکرات نمایندگانی از وزارت نفت جمهوری اسلامی، بنیاد مستضعفان و "تات نفت" حضور دارند.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved