خــانه | شنيداری و ديداری | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی | پيامک به سران رژيم










آدرس پست الکترونيک info@IranPressNews.com
لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

برای لغو عضويت از خبرنامه لطفا به آدرس زير ايميل بفرستيد
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد





گذر از فيلترينگ با کمک گوگل
Add to Google



چهارشنبه، 5 تیر ماه 1387 برابر با 2008 Wednesday 25 June

موشکهای سپاه پاسداران اسرائیل را نشانه می گیرند

مسکو، 5 تیر، خبرگزاری «نووستی»/ منابع نزدیک به ایران روز چهارشنبه اطلاع دادند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موشک های دور برد خود را سمت برخی از تاسیسات استراتژیکی اسرائیل رهنمون کرده است.

از جمله روزنامه الوطن عربستان به نقل از فرمانده سپاه اطلاع داد که "تاسیسات اسرائیلی نشانه گرفته شده اند".

روز گذشته خبری دروغین درباره آغاز بمباران تاسیسات هسته ای ایران داده شد که سبب هیاهو در بازارهای بورس شد. سپس منابع رسمی ایران و اسرائیل این اخبار را تکذیب کردند.

در عین حال، ایران به سخنان جنگ آمیز خود ادامه می دهد. روز چهارشنبه سردار محمد حجازی گفت: اگر شما (اسراییلی ها) قصد دارید به ایران حمله کنید، دست و پای مصنوعی با خود بیاورید چرا که بی دست و پا خواهید ماند.

NEWSru Israel به نقل از DPA اطلاع می دهد که حجازی گفت: دولت "جرج بوش" رئیس جمهور آمریکا آخرین روزهای عمر خود را می گذراند و از این رو نمی تواند "پروژه" جدیدی را آغاز کند، یعنی به جمهوری اسلامی حمله کند.

وی گفت: "اما اگر آنها می خواهند حمله کنند، شکست سختی خواهند خورد.

مدتی قبل نیروی هوایی اسرائیل رزمایشی گسترده انجام داده بود که در رسانه ها "تمرین نهایی" پیش از حمله به تاسیسات هسته ای ایران نام گرفت. در تهران معتقدند که اسرائیل سعی در اعمال فشار روانی بر این کشور دارد.

روز گذشته مشخص شد که در آینده نزدیک نظامیان ایرانی نیز مانوری برگزار می کنند که در راستای آماده سازی برای پاسخگویی به حمله احتمالی است. در این رزمایش نیروهای هوایی، دریایی و زمینی و نیز نیروهای بسیج شرکت می کنند.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved