خــانه | شنيداری و ديداری | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی | پيامک به سران رژيم










آدرس پست الکترونيک info@IranPressNews.com
لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

برای لغو عضويت از خبرنامه لطفا به آدرس زير ايميل بفرستيد
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد





گذر از فيلترينگ با کمک گوگل
Add to Google



آدينه، 14 تیر ماه 1387 برابر با 2008 Friday 04 July

احتمال بسته شدن تنگه هرمز وجود دارد

دبير کل اوپک با اشاره به اينکه احتمال بسته شدن تنگه هرمز در صورت حمله نظامی به جمهوری اسلامی وجود دارد به کشورهاي غربي هشدار داد يافتن جايگزيني براي نفت توليدي ايران کار دشواري است.

به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از خبرگزاري فرانسه، عبدالله البدري گفت در صورتي که به رژیم تهران حمله شود، يافتن جايگزيني براي نفت توليدي ايران کار دشواري است.

البدري در گفت و گو با نشريه روزانه کنگره جهاني نفت با اشاره به ظرفيت توليد نفت ايران گفت: اگر در ايران اتفاقي بيفتد، جايگزين کردن روزانه چهار ميليون و 200 هزار بشکه در روز کار دشواري است.

وي افزود: در چنين شرايطي قطعا قيمت نفت خام افزايش پيدا خواهد کرد.

وي در مورد نگراني کشورهاي غربي در مورد احتمال بسته شدن تنگه هرمز در صورت حمله به رژیم تهران گفت: وقتي شما در حال جنگ هستيد،در حال جنگ هستيد.شما مي توانيد از هر چيزي استفاده کنيد.

گفتني است 40 درصد نفت خاورميانه از تنگه هرمز عبور مي کند.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved