خــانه | شنيداری و ديداری | پيامهای خوانندگان | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی | پيامک به سران رژيم










دريافت خبرهای سايت با ايميل

لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

برای لغو عضويت از خبرنامه لطفا به آدرس زير ايميل بفرستيد
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد



آدينه، 14 تیر ماه 1387 برابر با 2008 Friday 04 July

وليد المعلم: سوریه در مذاکرات با اسرائیل جدی است

وزير امور خارجه سوريه در سفر به پاريس اعلام کرد سوریه در مذاکرات با اسرائیل جدی است. وليد المعلم گفت ما در ادامه دادن به مذاکرات با اسرائیل و دستيابی به نتايج آن جدی هستيم زيرا صلح به نفع همه است.

خبرگزاري فرانسه در گزارشی از پاریس نوشت وزير امور خارجه سوريه امروزدر پايان ديدار با نيکولا سرکوزی، رئيس جمهور فرانسه اظهار داشت دمشق و پاريس تصميم گرفته اند برگ جديدی در روابط خود باز کرده و برای ایجاد صلح و ثبات در خاورميانه با هم تلاش کنند.

وزير امور خارجه سوريه افزود ديدار بشار اسد رئيس جمهور سوريه از پاريس مرحله تاريخي در روابط دو جانبه ما خواهد بود.

فرانسه از بشار اسد دعوت کرده است سيزدهم ژوئيه در اجلاس اتحاديه مديترانه اي در پاريس و رژه چهاردهم ژوئيه (جشن ملی فرانسه) شرکت کند.

ناظران در پاریس گفتند ازسرگيري تماسها میان فرانسه و سوریه به منزله پايان قهر طولاني مدت بين دو کشور است که در زمان ترور رفيق حريری، نخست وزير اسبق لبنان در فوريه 2005 به اوج خود رسيده بود.


دور شدن سوریه از جمهوری اسلامی

همزمان رادیو اسرائیل گزارش داد دولت سوریه آمادگی خود را برای بالا بردن سطح تماسهای سیاسی با تل آویو و برقراری گفتگوهای مستقیم مورد تاکید قرار داد.

وزیر خارجه سوریه این سخنان را امروز در مصاحبه کم سابقه ای با خبرنگار رادیو اسرائیل در پاریس بیان کرده است.

ولید المعلم در پاسخ به این پرسش که آیا سوریه درخواست دور شدن از جمهوری اسلامی را می پذیرد گفت سوریه واقف است که داشتن صلح با اسرائیل بر مناسبات دمشق با کشورهای منطقه اثرگذار خواهد بود.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved