ایسنا: آيتالله العظمي صافي گلپايگاني روز پنجشنبه در ديدار جمعي از خادمان معتکف بر ضرورت احياي اعتکاف در جامعه تاکيد کرد و گفت: اعتکاف برنامه هدايت و باعث خودسازي و تسلط بر نفس است که مهمترين اثر آن کاهش گرايش به معاصي و انحرافات در جامعه و تقويت بنيه اعتقادي جامعه است.
اين مرجع تقليد افزود: برگزاري مراسم اعتكاف برکات زيادي به همراه دارد و خادمان معتکف داراي اجر والايي نزد خدا خواهند بود.
وي، داشتن خلوص نيت را يک اصل مهم در برگزاري مراسم اعتکاف دانست و افزود: اعتکافکنندگان و برگزارکنندگان اين مراسم بايد با نيت الهي وارد عمل شوند تا بتوانند به درجات والاي معرفت الهي و خودسازي دست يابند.
صافي گلپايگاني با تاکيد بر گرايش روزافزون جهانيان به مسايل اعتقادي و معنويت گفت: در عصر حاضر که مردم از ابتذالات مادي و فساد رنج ميبرند بايد با برگزاري اين سنتهاي الهي، مردم را از انحطاط اخلاقي نجات داده و اخلاق و معنويت را زنده کنيم.
وي افزود: امروز حجاب بانوان اعتكاف است و هر چه اختلاط بين زن و مردم كمتر شود نزديكي به خداوند بيشتر ميشود.