خــانه | شنيداری و ديداری | پيامهای خوانندگان | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی | پيامک به سران رژيم










دريافت خبرهای سايت با ايميل

لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

برای لغو عضويت از خبرنامه لطفا به آدرس زير ايميل بفرستيد
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد



یکشنبه، 16 تیر ماه 1387 برابر با 2008 Sunday 06 July

دو دانشجوی دیگر در مشهد بازداشت شدند

خبرنامه شيراز : با بازداشت دو تن از دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد، تعداد دانشجویان بازداشتی در ناآرامی های اخیر مشهد به پنج تن رسید. امروز شنبه 15 تیرماه، سجاد مهری و یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد، در خانه هایشان توسط مامورین امنیتی دستگیر شدند.

قابل ذکر است در هفته ی گذشته نیز سه دانشجوی دیگر به نام های توحید دولتشناس، فرزاد حسن زاده و محمد زراعتی از دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد، بازداشت شده بودند. این پنج دانشجو در جریان اعتراضات مردمی به گرانی و مفاسد اقتصادی دستگیر شده اند.

همچنین در هفته های اخیر حدود هزار نفر از مردم مشهد نیز بازداشت شده اند که تعدادی از آنها پس از ضرب و شتم توسط ماموران امنیتی و انتظامی آزاد شده اند.

بنا به گزارشات رسیده از مشهد، دو دانشجویی که امروز بازداشت شده اند از دوستان سه دانشجوی دستگیر شده در هفته های گذشته می باشند و این امر نگرانی دانشجویان را از گسترش دامنه دستگیری ها افزایش داده است.

در هفته ی گذشته در جهت حمایت از همه ی بازداشتی های وقایع اخیر کمیته ی دانشجویی پیگیری بازداشت خودسرانه در مشهد تشکیل شد. این کمیته از محس ابوترابي از دانشگاه پيام نور مشهد ، سعيد اكبري از دانشگاه بيرجند ، مهدي قدسي از دانشگاه فردوسي مشهد ، محمد ميزبان از دانشگاه آزاد مشهد و علي قلي زاده از دانشگاه شاهرود، تشکیل شده است. کمیته پیگیری بازداشت های خودسرانه اعلام کرده است که تا آزادی همه بازداشتی ها به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

با توجه به گسترش فعالیت جنبش های دانشجویی و مردمی در مشهد، به نظر می رسد این بار موج سرکوب به مشهد رسیده است و دستگاه های امنیتی و قضایی در صدد آنند تا با استفاده از تعطیلی دانشگاه در تابستان به قلع و قمع فعالین دانشجویی و مردمی بپردازند.

تا کنون تعداد زیادی از دانشجویان سراسر کشور، اعتراض خود را از روش های گوناگون به بازداشت گسترده مردم و دانشجویان در مشهد اعلام کرده اند.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved