بازداشت سامان رسول پور عضو سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان در مهاباد ، آژانس خبری موکریان
صبح امروز یکشنبه ششم مرداد ماه سامان رسولپور عضو سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان توسط نیروهای امنیتی در منزل خود بازداشت شد .
گفته می شود که در پی بازداشت نامبرده منزل وی نیز مورد بازرسی نیروهای امنیتی قرار گرفته است.
http://mukriannews.blogfa.com/
****
در باره بازداشت فعال حقوق بشر در مهاباد
گزارش آسوصالح
سامان رسول پور عضو هیات اجرایی سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان، صبح امروز بازداشت شد.
به گفته مادر وی، ساعت 7 صبح چند دفر لباس شخصی که برگه ای در دست داشتند، سامان را به اتهام سازماندهی تجمع روز گذشته ی مهاباد بازداشت نموده اند. مادر ایشان اشاره کرد که روز گذشته سامان حتی از منزل هم خارج نشده بود. وی افزود، پدر سامان به اداره اطلاعات مهاباد مراجعه نموده است، اما تا کنون هیچ اطلاعات دیگری در دست نیست.
سامان رسول پور روزنامه نگار و عضو هیات اجرایی سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان می باشد. این سازمان به همراه سازمان ادوار تحکیم و کانون مدافعان حقوق بشر برای شرکت در اجلاس سالانه نهادهای حقوق بشری آسیا و اقیانوسیه در مالزی با حضور کشورهای حوزه آسیای میانه و جنوب شرق آسیا دعوت شده بود. این احتمال وجود دارد که بازداشت سامان رسولپور در راستای این دعوت باشد.