خــانه | شنيداری و ديداری | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی | پيامک به سران رژيم










آدرس پست الکترونيک info@IranPressNews.com
لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

برای لغو عضويت از خبرنامه لطفا به آدرس زير ايميل بفرستيد
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد





گذر از فيلترينگ با کمک گوگل
Add to Google



آدينه، 8 شهریور ماه 1387 برابر با 2008 Friday 29 August

امام جمعه تهران: شرايط امروز شرايط حساسی است

امام جمعه موقت تهران با اشاره به ديدار اخير هيئت دولت با مقام معظم رهبري گفت: همانطور که ايشان گفته اند نکته مهم آن است که سخنان و حرف هايي که درباره عملکرد دولت گفته مي شود در چارچوب نقد باشد نه در جهت تخريب.

آيت الله امامي کاشاني با بيان اينکه در کشور 70 ميليوني، استادان و خبرگان زيادي وجود دارند که بالاخره اظهار نظر مي کنند افزود: بايد به همه اين اظهارنظرها در عين حال توجه کرد و آنهايي هم که اظهار نظر مي کنند بايد توجه داشته باشند که شرايط امروز شرايط حساسي است و همه بايد سعي کنيم کشور آرام باشد و با آرامش به پيش رود.

وي همچنين به موضوع هسته اي اشاره و تصريح کرد : هم اکنون مذاکرات جمهوري اسلامي با 1+5 در فضايي آرام پيش مي رود و توصيه ما به غرب اين است که فضا را مضطرب نکنند و بدانند که تهديد، ملت ايران را نمي ترساند.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved