ایلنا: مدير اجرايي تئاتر پارس از توقف کامل فعاليت هاي نمايشي اين مجموعه از روز گذشته خبر داد وگفت: با اعلام رسمي و نامه کتبي ستاد اجرايي فرمان امام (ره) مبني بر تخليه اين مکان مجبور به توقف فعاليتهاي نمايشي شديم.
علي اصغر صباح کوهي با بيان اينکه مطلب افزود: متاسفانه به دليل بدهي که به ستاد اجرايي فرمان امام (ره) مبني بر پرداخت اجاره بهاي اين مکان داشتيم روز گذشته طي اعلام رسمي به ما دلالت داده شده تا ظرف چند روز آينده نسبت به تخليه وسايل اقدام کنيم.
وي افزود: در اين چند مدت عليرغم تمام تلاشي که انجام شد نتوانستيم از بين تعهدات مالي به طلبکاران و گروههاي نمايشي و بسياري از بازيگران وکارمنداني که دراين مکان به فعاليت مشغول بودند سربلند بيرون بياييم متاسفانه در اين بين معاونت هنري و مرکز هنرهاي نماشي نيز به خواسته هاي ما آنچنان که بايد توجهي نکردند.
صباح کوهي با اشاره به بدهي هاي چند ميليوني اين مجموعه به طلبکاران تاکيد کرد: بابستن تئاترپارس اين مجموعه به طلبکاران تاکيد کرد: با بستن تئاتر پارس اين مجموعه هم به تئاتر هاي ديگر خيابان لاله زار ملحق شد که يا تعطيل شدند و يا دراختيار فروشندگان لوازم الکتريکي قرار گرفتند.
معصومه ملکي مدير تئاترپارس هم با تاييد خبر توقف فعاليتهاي تئاتر پارس در پاسخ به سوالي مبني بر چگونگي فعاليت اين مکان تاريخي در آينده گفت: روز گذشته اين موضوع را با کارکنان ستاد اجرايي فرمان امام (ره) در ميان گذاشتم اما آنها جواب مشخصي به ما ندادند فقط به ما گفتند که در سه روز آينده بايد نسبت به تخليه اين مکان اقدام کنيم.
وي گفت: متاسفانه با تعطيلي تئاتر پارس علاوه بر اينکه بسياري بازيگران محلي براي فعاليت ندارند بلکه بيش از 20 نفر از کارکنان مجموعه از کاربيکار شدند که من از روي آنها خجالت مي کشم.