خبرگزاری فرانسه امروز در گزارشی از کاهش شديد شاخص بورس توکیو، شانگهای، پاريس، لندن و فرانکفورت خبر داد و نوشت تصويب طرح نجات مالي پرهياهوي پيشنهادي هنري پالسون وزير خزانه داري آمريکا براي رفع بحران مالي اين کشور که روز جمعه اتفاق افتاد از نگراني فعالان و سرمايه گذاران بازارهاي بورس کم نکرد به طوري که شاخص سهام بازارهاي بسياري از کشورهاي آسيايي و اروپايي از قبيل بازار بورس پاريس و لندن بار ديگر امروز با افت شديد همراه بود.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس؛ شاخص کک چهل CAC 40 با کاهش چهار مميز شصت و هفت درصد به سه هزار و هشتصد و نود مميز ده واحد رسيد.
در همين حال شاخص فوتسي يکصد بازار بورس لندن نيز با يک مميز هفتاد و سه درصد کاهش معادل هشتاد و شش مميز سي و يک واحد، به چهار هزار و هشتصد و نود و سه مميز چهل و نه واحد رسيد.
در همين حال شاخص اصلي بازار بورس فرانکفورت، دکس Dax ، امروز دوشنبه با سه مميز بيست و نه درصد کاهش به پنج هزار و ششصد و شش مميز هفت صدم واحد رسيد.
شاخص بورس توکیو با کاهش چهار ممیز بیست و پنج درصد و شاخص بورس شانگهای نیز با کاهش پنج ممیز بیست و سه درصد روبرو شدند.
همچنین قيمتهاي سهام در دو بازار اصلي روسيه يعني RTS و MICEX در اولين ساعات داد و ستد امروز سقوط کرد.
اين امر به دنبال سقوط هاي مشابه در بازارهاي آسيايي و در ارتباط با نگراني ها در مورد بحران مالي جهاني روي مي دهد.