خــانه | شنيداری و ديداری | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی | پيامک به سران رژيم










آدرس پست الکترونيک info@IranPressNews.com
لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

برای لغو عضويت از خبرنامه لطفا به آدرس زير ايميل بفرستيد
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد





گذر از فيلترينگ با کمک گوگل
Add to Google



یکشنبه، 21 مهر ماه 1387 برابر با 2008 Sunday 12 October

تلاش برای ايجاد باور قلبی حجاب

خبرگزاري حکومتی آريا: احمد سعيدي ، قائم مقام مديرکل فرهنگ وارشاد اسلامي استان کرمان در چهارمين جلسه کميته ترويج و گسترش فرهنگ عفاف وحجاب گفت: بايددر جهت ايجاد باور قلبي در راستاي عفاف و حجاب تلاش کرد.

وي ادامه داد: در اين زمينه نقش نهادهاي فرهنگي و سازمانهاي تاثيرگذار پررنگ تر است ، اما در مجموع ، عفاف و حجاب جرياني است که همه آحاد ملت بايد به وظايف خود در هر جايگاهي عمل کنند و ضمن دقت و ظرافت بايد کرامت انساني را هم مدنظر قرارداد.

سعيدي گفت : در طول تاريخ حجاب و عفاف مورد توجه و تاکيد همه انبياء الهي بوده است و ملل گوناگون در مورد پوشش با ديد ضرورت نگاه مي کردند.

وي به اهميت حفظ حجاب در دين اسلام اشاره کرد و تصريح کرد : آيات متعددي در قرآن کريم درخصوص اهميت حجاب و ميزان و نحوه پوشش وجود دارد و جايگاه اين امر بر کسي پوشيده نيست.

در ادامه چهارمين جلسه کميته ترويج و گسترش فرهنگ عفاف و حجاب که با حضور اعضاء برگزار شد ، رويا ديوان بيگي ، مديرکل امور بانوان و خانواده استانداري گزارشي از فعاليت هاي انجام شده در راستاي ترويج فرهنگ عفاف و حجاب ارايه داد.

برپايي نمايشگاه مدلباس ، طرح هاي پوشش عفاف و حجاب طرح بزرگ رحمت با حضور بيش از 70 هزار نفر از بانوان طي مدت سه سال در جهت آموزش دهي ، و دهها برنامه ديگر از بخش هاي اين گزارش بود.

در ادامه جلسه نمايندگاني از دانشگاه شهيد باهنر کرمان ، سازمان آموزش و پرورش فرماندهي نيروي انتظامي استان ، صدا وسيما، ستاد احياي امربه معروف و نهي از منکر ، اداره گمرک و سازمان بازرگاني گزارش هايي از فعاليت هاي اداره متبوع را درخصوص گسترش فرهنگ عفاف و حجاب ارايه دادند.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved