آلودگی هوا کلاغ های تهران را فراری داده است
بررسیهای کارشناسان و مسئولان اجرایی در حوزه محیط زیست نشان می دهد آلودگی هوای تهران نه تنها رنگ و بوی گیاهان در تهران را از بین برده بلکه موجب مهاجرت کلاغها از پایتخت شده است.
به گزارش مهر، مهاجرت کلاغها از تهران در شرایطی اتفاق می افتد که پیش از این در جریان افزایش آلودگی هوا در روزهای نخست دی ماه امسال بسیاری از پرندگان نظیر بلبل، توکا و قمری از تهران رفته و کلاغها و زاغها به علت مقاومت بالایی که در برابر آلودگی هوا دارند ماندگار شده بودند که اخیراً آنها نیز تاب آلودگی هوا را نیاورده و به مناطق دیگری مهاجرت کردند.
رئیس محیط زیست تهران در حالی از مهاجرت کلاغها از تهران ابراز نگرانی می کند که به گفته وی این موضوع نشانه یک فاجعه در اکوسیستم شهری بوده و در صورت ادامه این روند دیگر گونه های پرندگان نیز دچار این سرنوشت شده و روزی خواهد رسید که تهران جز برجهای بلند چیز دیگری نخواهد بود و این شهروندان را از محیط زیست جدا و تحمل آن را سخت خواهد کرد.
این کارشناس محیط زیست می افزاید: وجود کلاغها در شهر آنهم در شرایطی که گونه های مختلف پرندگان از شهر رفته یا می روند به عنوان یک نقطه امید برای زیست جانوران در شهر بوده ولی اکنون با مهاجرت آنها این امیدواری در مورد آنها کمرنگ تر شده و نگرانی ما از انهدام محیط زیست شهری عمیق تر می شود.