آدرس پست الکترونيک info@IranPressNews.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد





گذر از فيلترينگ با کمک گوگل
Add to Google



سه شنبه، 20 بهمن ماه 1388 برابر با 2010 Tuesday 09 February

تظاهرات گروهی از ایرانیان در برابر وزارت خارجه ژاپن

گزارش دریافتی: ایرانیان مقیم ژاپن روز سه شنبه با گردهم آیی در برابر وزارت امور خارجه ژاپن از دولت این کشور درخواست کردند که سیاست خود در برابر رژیم فاشیست و سرکوبگر جمهوری اسلامی را بازنگری کند .
در این گردهم آیی که همراه با شعارهایی همچون ننگ بر دیکتاتور، استقلال، آزادی، جمهوری ایرانی همراه بود بیانیه ایی منتشر شد که متن آن به شرح زیر است .
مردم ایران 31 سال پیش برای بدست آوردن آزادی، دمکراسی و زندگی بهتر دست به انقلاب زدند ، اما افسوس که این انقلاب به دلیل ناپختگی در میانه راه اسیر روحانیونی تنگ دلی شد که خواستاربه وجود آوردن یک رژیم دیکتاتوری دینی بودند .
سرانجام این موضوع از میان رفتن بسیاری از حقوق پایه ای مردم همچون آزادی فعالیت سیاسی، آزادی رسانه ها و آزادی بیان گردید و کسانی که به دنبال این آزادی ها بودند یکی پس از دیگر به کشتارگاه رژیم دیکتاتور جمهوری اسلامی برده شدند .
اما تحمل مردم ایران پس از سالیان دراز درد و رنج بسر آمده و به همین دلیل تصمیم گرفتند که دوباره برخاسته و برای خواسته های بر حق خود و آینده ایران تلاش کنند .
،ما به آگاهی شما مردم ژاپن می رسانیم که رژیم فاشیست و دیکتاتور جمهوری اسلامی نه تنها برای مردم ایران، بلکه برای استواری منطقه خاورمیانه و صلح جهان نیز بسیار خطرناک می باشد .
رژیم سرکوبگر جمهوری اسلامی در درون ایران مردم را به آسانی دار می آویزد، در منطقه خاورمیانه به پرورش تروریست ها و پشتیبانی از آنها می پردازد و با تلاش برای دسترسی به سلاح اتمی بدنبال یک حضور خطرناک جهانی است .
از این رو می توان گفت که رژیم جمهوری اسلامی نه تنها برای مردم ایران، بلکه برای جهان نیز تهدید بزرگی است.
ملت ودولت ارجمند ژاپن، هم اکنون مردم ایران با دست خالی در برابر این رژیم خطرناک برپاخواسته و با وجود دادن قربانی های فراوان ، هر روزه با بهره گیری از راه های صلح جویانه برای بیرون کردن کشور از تیره گی و بن بست کنونی تلاش می کنند . اما رژیم جمهوری اسلامی که با خرد بیگانه بوده زبانی جز خشونت ندارد، مردم معترض ما را یکی پس از دیگری دستگیر، شکنجه و می کشد .
هم اکنون ما از شما می پرسیم . برای مردم ایران چه راه صلح آمیزی برای چاره جویی این وضعیت ناگوار باقی مانده است . ما
مردم ایران با چه زبانی و چه روشی بگوییم که حکومت دیکتاتوری ولایت فقیه را نمی خواهیم .
در کشوری که در آن چیزی به نام انتخابات آزاد وجود ندارد، در کشوری که آزادی رسانه ها تابو می باشد، در کشوری که به معترضین حتی اجازه یک گردهم آیی کوچک صلح آمیز نیز داده نمی شود ، مردم ایران چگونه دیدگاه خود را بر سیاست بازتاب دهند .. خواهش می کنیم شما به ما بگویید که برای ما چه راه حلی وجود دارد . ما مردم ایران برای بیرون رفتن صلح آمیز از این بن بست خطرناک یک راه بیشتر نمی بینیم که آن برگزاری همه پرسی و رفراندوم در فضایی آزاد و با حضور ناظرین مستقل داخلی و سازمان ملل متحد می باشد .
اما رژیم دیکتاتور و تمامیت خواه جمهوری اسلامی که شکست خود در همه پرسی را حتمی می داند، این پیشنهاد منصفانه و صلح آمیز را نمی پذیرد .
از این رو ما مردم ایران از شما مردم ژاپن و دیگر کشورها می خواهیم که به رژیم جمهوری اسلامی برای پذیرفتن این راه حل صلح آمیز تلاش کنند و در صورت مخالفت رژیم با این پیشنهاد ، روابط سیاسی و اقتصادی خود با جمهوری اسلامی را بازنگری کرده و مقامهای این رژیم ضد مردمی را به کشورهایشان راه ندهند .


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:







© copyright 2004 - 2010 IranPressNews.com All Rights Reserved