به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 26 اسفند ماه 1390 برابر با 2012 Friday 16 March

سرمایه‌گذاران دارایی‌های خود را از بانک‌ها خارج می‌کنند

ایلنا: در حالیکه مسئولان سازمان هدفمندی یارانه‌ها از اصلاح ارسال پیامک‌های خود انصرافی به متقاضیان خبر می‌دهند و تاکید دارند که این پیامک‌ها اجباری نیست و کاملا اختیاری است، خبر‌ها از خارج كردن منابع مالی بسیاری از گروه‌های سرمایه گذار و همچنین سرمایه گذاران از بانک‌های خصوصی و دولتی حکایت دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، به دنبال ارسال اشتباهی پیامک‌های خود انصرافی از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها و نامشخص بودن کلمه اختیاری در این پیامک‌ها بسیاری از سرمایه گذاران مبادرت به خروج منابع خود از بانک‌های خصوصی و دولتی کرده و شنیده می‌شود نقدینگی خارج شده از بانک‌ها بار دیگر به بازارهای طلا، سکه و حتی مسکن سوق داده شده است.

این در حالیست که بسیاری از کار‌شناسان معتقدند عملکرد سازمان هدفمندی یارانه‌ها عامل اصلی این موضوع بوده و دولت در خصوص هدفمندی یارانه‌ها هیچ استراتژی خاصی را ندارد.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved