به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 10 دی ماه 1391 برابر با 2012 Sunday 30 December

حضور ماموران در بازار؛ اعلام نکردن قيمت ارز

نيروهای اطلاعاتی و امنيتی رژيم هم چنان در بازار ارز و سکه حضور دارند. آنها با تهديد و ارعاب به صرافان و فعالان اين عرصه گفته اند که حق ندارند نرخ طلا و سکه را اعلام کنند.

احمد وفادار رئيس اتحاديه طلا و جواهر تهران گفته است، بنا به دستور داده شده، قيمت طلا و سکه تا يک هفته اعلام نمی شود. به دليل اين وضعيت، خريداران و فروشندگان طلا و سکه در حال حاضر با مشکل مواجه شده اند و نمی دانند طلا و سکه را به چه قيمتی بايد خريد و فروش کنند.

همزمان خبرگزاری مهر گزارش داد، بر اساس تصميم ويژه دولت، قيمت گذاری طلا و سکه که تا کنون برمبنای ارز آزاد بود، از اين پس برمبنای ارز مبادلاتی انجام می شود.

اين تصميم در نامه ای به روسای اتحاديه های طلا و جواهر در تمامی استانها ابلاغ شده و از آنها خواسته که ملزم به رعايت دستورالعمل جديد و پيروی از نرخهای رسمی هستند. طبق اين دستورالعمل اجباری، نرخهای طلا و سکه را هم اتاق مبادلات ارزی تعيين می کند.

جالب اينجاست که هيچ کدام از اين دستورالعملها و بخشنامه های تهديدآميز نتوانسته از افزايش نرخ دلار و سقوط ارزش ريال جلوگيری کند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved