آدرس پست الکترونيک [email protected]









چهارشنبه، 7 مهر ماه 1395 = 28-09 2016

هشدار؛ فاجعه ملی ویرانگر ایران را تهدید می‌ کند

دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی آب با هشدار مسئولان ارشد نسبت به یک فاجعه ملی ویرانگر که ایران را تهدید می کند، به پایان رسید.

به گزارش تسنیم، دوازدهمین نمایشگاه بین المللی آب و فاضلاب ایران پس از سه روز حضور و ارائه توانمندی های ۳۹۹ شرکت داخلی و خارجی، عصر امروز به کار خود پایان داد.

«حمید چیت‌چیان» وزیر نیروی ایران در مراسم اختتامیه دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی آب و فاضلاب اظهار داشت: نمایشگاه آب و فاضلاب سال به سال نشانگر موفقیت‌های بیشتر و بزرگ‌تر صنعت آب و فاضلاب در صحنه ملی و بین‌المللی است.

وی افزود: تاکنون بیش از ۴۰ کشور در دنیا از محصولات صنعت و خدمات فنی و مهندسی شرکت‌های مشاور، پیمانکار و تولیدکننده بهره بردند و مطمئنا در آینده بازارهای جدید صادراتی به این رقم می افزاید.

چیت چیان با بیان اینکه "دولت همواره از تعامل با بخش خصوصی حمایت می کند"، گفت: شرکت‌های خصوصی پشتوانه اصلی فعالیت‌های ما در وزارت نیرو هستند.

وزیر نیرو با اشاره به حضور ۱۴۰ شرکت خارجی در نمایشگاه دوازدهم آب ایران، اذعان داشت: این امر نشانگر توجه روزافزون آنها به بازار ایران است که امکان مذاکره و تبادل‌نظر را بین شرکت‌های ایرانی و خارجی را فراهم می‌کند.

وی افزود: اقداماتی که تاکنون برای انتقال تکنولوژی صورت گرفته حاصل برپایی این نمایشگاه طی سال‌های گذشته است.

* آینده فرزاندان ایران در گرو تضمین تأمین آب است
«مسعود پزشکیان» نایب رییس مجلس شورای اسلامی در این مراسم اظهار داشت: نباید با هدررفت و مصرف بی‌رویه آب کشور را به سمت ویرانی و خشکسالی مفرط هدایت کرد؛ آب میراث پدران ما نیست بلکه امانت آیندگان در دست ماست.

وی افزود: مصرف بی‌رویه و ناآگاهانه آب زمینه ساز بروز یک فاجعه ملی در سطح کلان است و نباید خطر آن را دست کم گرفت.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: استفاده بدون طرح و برنامه از آب‌های زیرزمینی به خطر انداختن تمدن چند هزار ساله ایرانی را در پی خواهد داشت؛ خطری که که حتی جدیدترین تکنولوژی‌ها هم نمی‌توانند آن را برای ما جبران کنند.

وی خاطرنشان کرد: تا کی می‌توانیم با افزایش بی‌رویه جمعیت تهران کنار بیاییم و از جاهای مختلف برای آن آب تهیه کنیم. ما نباید با افزایش بی رویه و غیرکارشناسی جمعیت شهرها تعادل میان مصارف و منابع آب‌های کشور را از بین ببریم.

پزشکیان گفت: همچنین نباید با طبیعت خشن برخورد کرد و حقآبه های آن را نادیده گرفت، چرا که نادیده گرفتن حق طبیعت در اجرای پروژه‌های عمرانی نه تنها کشور را به سمت آبادانی رهنمون نخواهد کرد، بلکه بیراهه‌ای خواهد بود که انتهای آن فاجعه ملی برای کشور خواهد بود.

وی تصریح کرد: همه باید نسبت به آینده آب کشور احساس خطر کنیم و برای این کار نیازمند قانون محکم در قبال منابع آب کشور هستیم؛ نباید اجازه داد این سرمایه ملی کشور به دست عده‌ای سوداگر از بین برود.

این نماینده مجلس دهم تصریح کرد: کشور ما از نظر آب در منطقه بحرانی منطقه قرار دارد و آینده فرزندان این کشور در گرو تضمین تأمین آب خواهد بود.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: