آدرس پست الکترونيک [email protected]









چهارشنبه، 8 دی ماه 1395 = 28-12 2016

چین فرودگری را در بخش تاریک ماه می‌نشاند

همشهری آنلاین: مقامات چینی برنامه بلند‌پروازانه خود برای فرود آوردن کاوشگری در بخش تاریک ماه تا سال ۲۰۱۸ و قصد این کشور برای پرتاب اولین کاوشگر مریخی تا سال ۲۰۲۰ را اعلام کردند.

براساس گزارش BBC، اين خبر تنها چند روز پس از بازگشت موفقيت آميز دو فضانورد چيني از ايستگاه فضايي تيانگانگ دو منتشر شد. اين فضانوردان براي 30 روز در اين ايستگاه سكونت داشتند و اين بيشترين زمان سپري شده در فضا براي فضانوردان چيني بوده‌است.

مقامات چيني اعلام كردند اكتشاف در جهان هستي، توسعه صنعت فضانوردي و تبديل كردن چين به يك قدرت فضايي رويايي است كه چين به دنبال محقق ساختن آن است.

صنعت فضانوردي چين اين اواخر عملكرد بي‌نقصي نداشته است. بزرگترين اشتباه چيني‌ها از دست دادن كنترل ايسگاه فضايي تيانگانگ يك بود كه انتظار مي‌رود سال 2017 به اتمسفر زمين برخورد كند.

اما با پرتاب موفقيت‌آميز تيانگانگ دو به مدار زمين، چين به سومين كشور جهان تبديل شد كه توانسته‌بود ماموريت فضايي سرنشين‌داري را به پايان ببرد. چيني‌ها به دلايل نظامي از همكاري در پروژه ايستگاه فضايي بين‌المللي كنار گذاشته‌ شده‌اند.

اعلام برنامه جديد چيني‌ها مبني بر ارسال كاوشگر به ماه و مريخ نشان از آن دارد كه اين كشور در تلاش است در زمينه اكتشافات فضايي خود را به روسيه و آمريكا برساند. حتي برخي از متخصصان معتقدند ارسال كاوشگر به ماه قدم اول فرستادن فضانورد به ماه است.

بخش تاريك ماه از زمان اولين عكاسي‌اش در سال 1959 تا به امروز هرگز توسط هيچ كاوشگري لمس نشده‌است. مقامات چيني در ماه ژانويه سال 2016 خبر فرود آرام كاوشگري روي بخش تاريك ماه را اعلام كرده و اكنون اين خبر را تاييد كرده‌اند. قرار است فرودگر چانگ‌ئه 4 در بخش تاريك ماه فرودي آرام انجام دهد و پس از فرود در منطقه به گشت‌زني بپردازد.

اولين فرودگر آژانس فضايي چين، چانگ ئه 3 در سال 2013 توانست پس از 40 سال از اولين فرود روي ماه،‌ فرود آرام روي ماه را با موفقيت انجام دهد. اما كاوشگر مريخي رويدادي جديد در آژانس فضايي چين به شمار مي‌رود و چيني‌ها اميدوارند اين كاوشگر بتواند پاسخ پرسش‌هاي بزرگ علمي از جمله منشا تكامل در سامانه خورشيدي را بيابد.



arzhang December 28, 2016 09:33 PM

تا ۱۶ سال پیش ارتش چین قادر نبود موشک حمل نقل یا سفینه بیرون از جو فضا پرتاپ کند و اکثر اوقات موشک رو زمین منفجرمیشد ولی در زمان بیل کلینتون که از دولت چین خواهان رفرم و اصلاحات بطرف دمکراسی شده بود ارتش چین تهدید کرد که اگر امریکا تکنولوژی پرتاپ سفینه فضایی را به انها ندهد ما هم دولت مجبور میکنیم که کمونیست بماند عوض تبدیل شدن به دمکراسی که کلینتون هم قبول کرد و از آن سال ببعد چین پیشرفت شایانی کرده در صنعت فضانوردي

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: