آدرس پست الکترونيک [email protected]









دوشنبه، 27 شهریور ماه 1396 = 18-09 2017

مسلمانان میانمار؛ موضع ارتش و دولت هند

مرد شماره یک ارتش میانمار به عنوان حاکم اصلی این کشور در اولین موضع گیری خود به توجیه اقدامات غیر انسانی علیه مسلمانان پرداخت و حتی دولت و گروههای مختلف را به مقابله با آنچه وی شورشیان روهینگیا خواند، دعوت کرد

به گزارش ایران آنلاین، ژنرال مین آنگ هلینگ فرمانده ارتش که از سوی سازمان ملل عامل اصلی کشتارها خوانده شده، گفت که روهینگیا "هرگز یک گروه قومی نبوده اند" و "افراط گرایان" در پی تلاش برای ایجاد پایگاهی در شمال ایالت راخین هستند

این در حالیست که سازمان ملل اخطار داده است که عملیات ارتش میانمار (برمه) علیه روهینگیا - که اکثرا مسلمان هستند می تواند معادل پاکسازی قومی باشد.

در همین حال دولت هند مسلمانان روهینگیا را یک "تهدید امنیتی" دانست.

دولت هند به دادگاه عالی این کشور اعلام کرد، مدارکی در دست دارد که نشان می‌دهد یکسری عناصر افراط گر در میان آن دسته از مسلمانان روهینجا که از خشونت‌های میانمار فرار کرده و در چندین شهر هند سکونت دارند وجود داشته و تهدید امنیتی محسوب می‌شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، دادگاه عالی هند در حال رسیدگی به یک شکایت مطرح شده از جانب دو آواره روهینجایی است که به دنبال به چالش کشیدن تصمیم دولت هند برای استرداد اعضای قوم روهینجا از این کشور هستند.

یک وکیل نماینده این آوارگان روهینجایی گفت: این پرونده دچار تبعیض مذهبی است.

توشار مهتا، یک مقام و نماینده دولت هند امروز (دوشنبه) به دادگاه گفت: دولت قصد دارد در جلسه دادرسی بعدی مدارکش را درخصوص تهدید امنیتی آوارگان روهینجا تحویل دادگاه بدهد.

در سال ۲۰۱۲ که موجی از خشونت‌ها علیه اعضای قوم مسلمان روهینجا در میانمار رخ داد تعداد زیادی از آنها به هند فرار کردند.

با این حال در هفته‌های اخیر که دور جدید خشونت‌هاعلیه این مسلمان‌ها در میانمار به راه افتاد تعداد بسیار دیگری نیز از آنها به هند فرار کردند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: