خواهر كشی به خاطر يک فنجان چای
مردي كه خواهرش را قرباني يك استكان چاي كرده است به زودي محاكمه مي شود. اوايل سال 86 حراست بيمارستاني در استان فارس به ماموران پليس خبر داد دختر جواني به دليل انسداد مجاري تنفسي جان باخته است. ماموران بعد از دريافت اين گزارش در بيمارستان حضور يافتند و تحقيقات خود را آغاز كردند.
آنها ابتدا از پزشك معالج دختر جوان كه منيژه نام داشت خواستند در مورد وضعيت او توضيح بدهد. وي گفت؛ زماني كه اين دختر به بيمارستان آورده شد تقريباً مرگش حتمي بود، البته بدنش هنوز گرم بود اما نفس نمي كشيد. ما عمليات احيا را آغاز كرديم ولي تلاش مان بي فايده بود و نتوانستيم دختر را به زندگي باز گردانيم. با توجه به وضعيتي كه اين دختر داشت مشخص بود بسته شدن مجاري تنفسي اش باعث خفگي او شده است.
در ادامه به دستور بازپرس جنايي جسد مقتول به پزشكي قانوني انتقال يافت و كارآگاهان به بازجويي از برادر منيژه كه او را به بيمارستان رسانده بود، پرداختند. وي ابتدا مدعي شد نمي داند چه كسي خواهرش را به قتل رسانده است اما از آنجايي كه ضد و نقيض گويي هاي زيادي داشت ماموران او را تحت بازجويي هاي فني پليسي قرار دادند و اين جوان لب به اعتراف گشود. وي گفت؛ خواهرم را من كشتم اما بلافاصله پشيمان شدم و سعي كردم با رساندن او به بيمارستان نجاتش دهم ولي موفق نشدم.
باقر كه به شدت اظهار پشيماني مي كرد، ادامه داد؛ روز حادثه از سر كار به خانه برگشتم. خواهرم در اتاق نشسته بود و داشت كاري انجام مي داد. من خيلي خسته بودم از او خواستم برايم چاي آماده كند و خودم براي عوض كردن لباس هايم به اتاق ديگري رفتم. وقتي برگشتم منيژه هنوز در اتاق نشسته بود و به كارش ادامه مي داد. از بي توجهي او به شدت ناراحت شدم و دوباره خواسته ام را تكرار كردم. منيژه به من جواب داد نمي تواند برايم چاي آماده كند و بايد به كارش بپردازد.
متهم به قتل ادامه داد؛ آنقدر عصبي شدم كه به منيژه حمله كردم. دستم را روي دهان و بيني اش گذاشتم و فشار دادم. نمي دانم چطور اين اتفاق افتاد اما زماني كه به خودم آمدم ديدم خواهرم سياه و كبود شده است. به شدت ترسيده بودم، نمي دانستم چه بايد كنم. اصلاً به اينكه ممكن است دستگير شوم فكر نمي كردم. بلافاصله خواهرم را در خودرو گذاشتم و به سمت بيمارستان حركت كردم. دقايقي بعد از اينكه به بيمارستان رسيدم به من گفتند منيژه مرده است و نتوانستند براي او كاري انجام دهند.
وي گفت؛ من از كاري كه كرده ام بسيار پشيمان هستم و عذاب وجدان دارم. بعد از پايان تحقيقات و صدور كيفر خواست براي اين جوان پرونده براي محاكمه به شعبه 5 دادگاه كيفري استان فارس براي رسيدگي فرستاده شد و به زودي در برابر هيات قضات قرار مي گيرد.
در همين زمينه:
قتل دختر تغيير جنسيت داده در تهران ۸۹/۲/۷
مزاحمت برای زوج جوان با قتل پايان يافت ۸۹/۲/۴
قتل زن باردار توسط همسرش ۸۹/۱/۲۲
عاملان قتل در زندان زنان محاکمه شدند ۸۸/۱۲/۱۲
قتل زن جوان با حكم خانوادگی ۸۸/۱۲/۲
قتل دختر جوان مجرد ۸۸/۱۱/۲۴
قتل كودک شش ساله به جرم دختر بودن ۸۸/۱۱/۲۱
مادر معتاد نوزاد 17ماهه اش را کشت ۸۸/۱۱/۱۶
قتل خيالی زن جوان را گرفتار كرد ۸۸/۱۱/۱۳
سرنخ دستگيری قاتل سريالی در دست يک زن ۸۸/۱۱/۶
آنهماری شیمل شرقشناس شهیر آلمانی
خواب کافی؛ تصفیه مغز|
|
|
|
- نتيجه استفاده از پستانک در كودكان
- مداد ابروی مخصوص برای ابروهايتان
- چاق ترین نوزاد جهان در امریکا به دنیا آمد
- تن فروشی دختران ایرانی در مالزی
- میانگین سن ابتلا به سرطان سينه در ایران
- آیا زنان در انتخابات مجلس شرکت میکنند؟
- موتسارت شعر درگذشت
- زنان ژاپنی و افت بیسابقه میزان بارداری
- کاهش استرس با رنگها
- رشد 17 درصدی طلاق در يزد
- رکورد زندگی مشترک شکسته شد
- گردو، درمان کننده سرطان سینه
- گفته های معتمدآريا بهنگام دريافت جایزه هانری لانگوا
- مردان زودتر از زنان آلزایمر میگیرند
- تشخيص سرطان سينه از روی تار مو
برای فرستادن ديدگاه يا نظر خود لطفا اينجا کليک کنيد
آدرس پست الکترونيکی
info [at] IranPressNews [dot] com
گذر از فيلترينگ با کمک گوگل










