تاييد حكم كور كردن پسر اسيدپاش

حكم كور كردن دو چشم پسر جواني كه روي صورت دختر مورد علاقه اش اسيد پاشيده و بينايي اش را از او گرفته بود از سوي ديوان عالي كشور تاييد شد. صدور حكم قصاص دو چشم پسري به نام مجيد از سوي شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران و به درخواست آمنه، دختر 29ساله يي صورت گرفت كه زمستان سال 83 در پاركي در نزديكي سيدخندان قرباني كينه جوان اسيدپاش شد.

آمنه به رغم اينكه دوسال در كشور اسپانيا تحت نظر متخصصان چشم قرار داشت اما به طور كامل بينايي دو چشمش را از دست داد.

جلسه محاكمه مجيد جوان اسيدپاش دو ماه پيش در شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران به رياست قاضي نورالله عزيزمحمدي برگزار شده بود و آمنه شاكي پرونده در شكايت خود گفت؛ من هيچ رابطه يي با مجيد نداشتم و فقط او چند بار از من خواستگاري كرده و من جواب منفي داده بودم. مدتي بود كه احساس مي كردم مجيد مرا تعقيب مي كند، به همين خاطر يك روز جلوي او را گرفتم و گفتم من ازدواج كرده ام و همسرم را دوست دارم و ديگر مزاحمم نشو. چند روزي بود كه مجيد مرا تعقيب نمي كرد و من هم فكر كردم ماجرا تمام شده است تا اينكه روز حادثه دوباره احساس كردم كسي دنبالم مي كند، قدم هايم را تند كردم، او هم سريع تر حركت كرد و يك لحظه ايستادم تا آن فرد از كنارم رد شود، يكدفعه مجيد با پارچ اسيد جلويم پيچيد و مايع را به صورتم پاشيد. من قبل از اين حادثه به پليس اطلاع داده بودم مجيد برايم ايجاد مزاحمت مي كند اما پليس كمكي به من نكرد و گفتند بايد حادثه يي رخ بدهد تا ما وارد عمل شويم.

آمنه در ادامه گفت؛ من خيلي تلاش كردم چشمانم را معالجه كنم و به خاطرش به اسپانيا هم رفتم اما نابينا شدم چون يك چشم ام به طور كامل تخليه شده و ديگري هم قرنيه اش از بين رفته بود، حالا هم تقاضاي قصاص دارم چون مي خواهم عبرتي براي آيندگان باشد.


مجيد متهم پرونده نيز در جلسه دادگاه اتهام اسيدپاشي را قبول و ادعا كرد ابتدا آمنه عاشق او شده بود. وي گفت؛ آمنه عاشق من شد و پيشنهاد دوستي داد و بعد كه من عاشقش شدم، مرا پس زد. حالا هم قصاص را قبول دارم به اين شرط كه هر دو ما را به اتاق عمل ببرند و چشمان مان را كور كنند، چون ممكن است در آينده راه درماني براي چشمان آمنه پيدا شود اما براي من نه. سپس هيات قضات وارد شور شدند و حكم به قصاص دو چشم مجيد دادند. در رايي كه توسط قاضي عزيزمحمدي نوشته شده و به امضاي دو قاضي مستشار (رحيمي و بومي) هم رسيده، آمده است؛ با توجه به تقاضاي قصاص شاكي كه خواسته خودش اسيد را به چشم متهم بريزد و با توجه به اينكه مجرم بودن مجيد محرز است، بنابراين حكم بر ريختن چند قطره اسيد به چشمان مجيد توسط آمنه به اندازه كور شدن متهم صادر مي شود.

اين حكم از سوي مجيد و وكيل مدافعش مورد اعتراض قرار گرفت و پرونده به ديوان عالي كشور فرستاده شد، هر چند به نظر مي رسيد اين راي با توجه به اينكه پيش از اين پزشكي قانوني در پرونده هاي مشابه اعلام كرده بود قصاص چشم قابل اجرا نيست، نقض شود، توسط قضات شعبه 33 ديوان عالي كشور مورد تاييد قرار گرفت و قضات اين شعبه اعلام كردند با توجه به اينكه قرار است اسيد چند قطره به اندازه كور شدن در چشم ها چكانده شود، بنابراين حكم قابل اجراست.

اكنون با توجه به تاييد حكم از سوي ديوان عالي كشور پرونده براي اجرا به شعبه اجراي احكام دادسراي جنايي تهران فرستاده شده است.

به اشتراک بگذارید:

در همين زمينه:
  • اسيدپاشی مرد شکاک به صورت همسر ۸۸/۸/۲۴
  • تخریب یک صورت، تخریب يک زندگی ۸۸/۵/۱۲
  • مهناز، یک قربانی اسیدپاشی ۸۸/۱/۳
  • پسر اسيدپاش به زودی كور مي شود ۸۷/۱۲/۲۴
  • آيا قوانين اسيد‌ پاشی باز دارنده‌اند؟ ۸۷/۹/۱۵
  • خبر | چاپ | eMail | ۸۷/۱۱/۱۷ : 05-02-2009

    4كودك حاصل تجاوز پدر به دختر
    سفر بدمينتون بازان زن امريکايی





    آخرين اخبار زنان

    زنان در فيس بوک

    - نتيجه استفاده از پستانک در كودكان
    - مداد ابروی مخصوص برای ابروهايتان
    - چاق ترین نوزاد جهان در امریکا به دنیا آمد
    - تن فروشی دختران ایرانی در مالزی
    - میانگین سن ابتلا به سرطان سينه در ایران
    - آیا زنان در انتخابات مجلس شرکت می‌کنند؟
    - موتسارت شعر درگذشت
    - زنان ژاپنی و افت بی‌سابقه میزان بارداری
    - کاهش استرس با رنگ‌ها
    - رشد 17 درصدی طلاق در يزد
    - رکورد زندگی مشترک شکسته شد
    - گردو، درمان کننده سرطان سینه
    - گفته های معتمدآريا بهنگام دريافت جایزه هانری لانگوا
    - مردان زود‌تر از زنان آلزایمر می‌گیرند
    - تشخيص سرطان سينه از روی تار مو

    تازه ترين خبرهای ايران و جهان
    - بن بست در تجارت خارجی رژیم
    - گمشده ای به نام شفافيت - اسماعيل نوری علا
    - تمرین یگان ویژه نیروی انتظامی برای سرکوب تظاهرات
    - اتحادیه عرب و به رسمیت شناختن شورای ملی سوریه
    - بازداشت ۱۰ تن از اعضا یك كلیسای خانگی در شیراز
    - مشکل جمهوری اسلامی برای واردات مواذ غذايی
    - محرومیت فرزند میرحسین موسوی از تحصیل
    - با جنایات اسد و پاسداران، سوریه به تابوتی بزرگ تبدیل شده
    - دانشجوی نوکیش مسیحی از تحصیل محروم شد
    - اقتصاد جهانی در مخاطره - شاهین فاطمی
    - احضار دبیر کانون صنفی معلمان کرمانشاه به حراست
    - نگه داشتن زندانیان بی دفاع در معرض سوز شدید سرما
    - اجرای محدودیتهای بی سابقه علیه کلیساهای جماعت ربانی
    - انفجار در دانشکده دارو سازی مشهد
    - تحريم خرید نفت از رژیم تهران وارد مرحله عملی شد
    - مقام حکومتی: با تمام قدرت از بشار اسد حمایت می کنیم
    - احتمال اعزام ناظر ویژه سازمان ملل به سوریه
    - پیلای: لزوم اقدام فوری برای حفاظت از مردم سوریه
    - شيوع بيماری های تالاسمی در ایران
    - واکنش همسر قرائتی به شایعه سه‌زنه بودن شوهرش
    - روزهای سخت بی نظمی در تئاتر شهر
    - سقف بازار تاريخی زنجان فرو ريخت
    - تلف شدن دلفین‌ها به دلیل ضربات صیادان
    - پيشنهاد انتقال آب خليج فارس به کرمان
    - گمراهی از سینما و وزرشگاه‌ها شروع شده است





    برای فرستادن ديدگاه يا نظر خود لطفا اينجا کليک کنيد

    آدرس پست الکترونيکی
    info [at] IranPressNews [dot] com


    گذر از فيلترينگ با کمک گوگل
    Add to Google