دکترهای بی سواد و جراحی پلاستيک
دبیر انجمن جراحان پلاستیک ایران با بیان اینکه بیش از 80 درصد جراحی ها توسط افرادی صورت می گیرد که مدارک دانشگاهی لازم را ندارند، افزود: کمتر از 10درصد شکایات، سال گذشته از جراحی های پلاستیک بوده است.
دکتر مجید لاهوتی در گفت و گو با ایسکانیوز، گفت: خیلی از جراحی های پلاستیک توسط افرادی انجام می شود که مدارک دانشگاهی لازم را ندارند.
وی ادامه داد: سال گذشته از 800 مورد شکایت 80 مورد آن مربوط به جراحی های پلاستیک بوده است.
دبیر انجمن جراحان پلاستیک خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی برای پیشگیری از عوارض عمل های جراحی انجام نمی شود و برخی رسانه ها از افراد فاقد صلاحیت تبلیغ می کنند که ضربه زیادی را به مردم وارد می شود.
لاهوتی عمل زیبایی را یکی از اعمال جراحی شایع در ایران دانست و افزود: خیلی ها پس از انجام این عمل از چهره خود رضایت کامل ندارند.
بيشترين متقاضيان
به گزارش روزنامه قدس، آمار رسمي، دقيق و فراگير در مورد اينکه کدام اقشار بيشترين مراجعه را براي انجام جراحي پلاستيک دارند، در دست نيست.
شايد بخشي از اين ابهام مربوط به همان معضل انجام حجم زيادي از عمل ها در کلينيک هاي غيرتخصصي و به دست افراد ناصالح باشد، اما تقريباً ترديدي وجود ندارد که زنان و بويژه زنان جوان عمده ترين مشتري هاي تيغ و چاقوي جراحان پلاستيک را تشکيل مي دهند.
آماري تأييد نشده حکايت از آن دارد که بيشتر متقاضيان جراحي بيني جوانان 17 تا 30 ساله اند و همچنين حدود 90 درصد از بيماراني که بيني خود را جراحي مي کنند، دچار مشکلات تنفسي مي شوند!
آمار غيررسمي ديگري از اين حکايت دارد که بيش از 80 درصد مراجعان جراحي هاي پلاستيک را زنان و دختران تشکيل مي دهند، هر چند که مشاهدات در سالهاي اخير نشان مي دهد گرايش مردان و حتي افراد مسن هم به اين عمل ها طي ساليان اخير افزايش يافته که در مورد پا به سن گذاشته ها، عواقب نگران کننده و نامناسب بيشتري بعد از عمل ها گزارش شده است.
در همين زمينه:
مراقبتهای لازم بعد از جراحی زیبایی بینی ۸۸/۱۱/۱۴
آبسه و عفونت بعد از جراحی زیبایی بینی ۸۸/۱۰/۱۴
پوست چرب و عمل زیبایی بینی ۸۸/۴/۲۱
جراحی زیبایی چانه ۸۸/۲/۱۸
پيش از جراحی پلاستيک بخوانيد ۸۷/۱۲/۲
منتوپلاستی، جراحی زيبايی چانه ۸۷/۱۱/۲۸
چشمها و کشورها ۸۷/۱۱/۱۹
کدام کمردرد، جراحی میخواهد؟ ۸۷/۱۱/۸
رکورددار بیشترین عمل زیبایی ۸۷/۱۰/۱۸
زيبايی به زور تيغ جراح ۸۷/۱۰/۴
زنان موفق هندی در عرصه های گوناگون
دلايل افزايش خشونت در بين زنان است|
|
|
|
- نتيجه استفاده از پستانک در كودكان
- مداد ابروی مخصوص برای ابروهايتان
- چاق ترین نوزاد جهان در امریکا به دنیا آمد
- تن فروشی دختران ایرانی در مالزی
- میانگین سن ابتلا به سرطان سينه در ایران
- آیا زنان در انتخابات مجلس شرکت میکنند؟
- موتسارت شعر درگذشت
- زنان ژاپنی و افت بیسابقه میزان بارداری
- کاهش استرس با رنگها
- رشد 17 درصدی طلاق در يزد
- رکورد زندگی مشترک شکسته شد
- گردو، درمان کننده سرطان سینه
- گفته های معتمدآريا بهنگام دريافت جایزه هانری لانگوا
- مردان زودتر از زنان آلزایمر میگیرند
- تشخيص سرطان سينه از روی تار مو
برای فرستادن ديدگاه يا نظر خود لطفا اينجا کليک کنيد
آدرس پست الکترونيکی
info [at] IranPressNews [dot] com
گذر از فيلترينگ با کمک گوگل










