تمرینات ورزشی مخصوص پایین تنه

پایین تنه برای خانم ها به شکل مشکلی بزرگ در آمده است. ران و کفل به خاطر خوردن همان کیک ها و بستنی های شکلاتی چاق شده و از شکل می افتد. به این دلیل است که هزاران سال پیش، برای زنده ماندن از زمستان ها و تابستان های سخت و طولانی ذخیره ی چربی در بدن مورد نیاز بوده است.

زن هایی که پایین تنه ی چاق تری داشته اند، بهتر می توانستند از این موقعیت های سخت جان سالم به در برند، و همینطور این ژن را به فرزندانشان و نسل های بعدی منتقل کردند. و اکنون که همه جا غذا وجود دارد و دیگر نیازی به این ذخیره سازی در بدن نیست، چه کنیم که بدنمان به شکل عادی برگردد؟

خوشبختانه، با قطع مصرف غذاهای حجیم و تنقلات میتوانید از شر این چربی اضافه خلاص شوید و با تمرینات ورزشی ساده ای که در پایین به آن اشاره خواهیم کرد، میتوانید ماهیچه های اعضاء پایین تنه تان را سفت کنید تا پاهایی صاف و خوش ترکیب داشته باشید. دو یا سه بار در هفته برای هر پا دو سِت 10 تا 12 تایی انجام دهید (بین هر روز تمرینی، یک روز برای استراحت فاصله بیندازید).


چمباتمه روی یک پا
بایستید و پاهایتان را کنار هم جفت کنید. دست ها در کنار بدن قرار گیرند. وزنتان را روی پای راست بیندازید. پنجه ی پای چپ برای ایجاد توازن کنار پای چپ در حال استراحت قرار گیرد.

پشتتان را صاف نگاه دارید، روی ران و زانوهایتان خم شده و به آرامی روی پای راستتان بنشینید. همینطور که پایین می آیید دستانتان را نیز به جلو ببرید (برای ایجاد توازن می توانید با دستانتان پشت یک صندلی را بگیرید). جایی که ران ها کاملاً موازی زمین شدند، توقف کرده و لحظه ای در آن حالت بمانید. بعد به پای سمت راست فشار آورده و بلند شوید و به حالت اولیه برگردید.


حرکت صلیبی با زانوهای خم
روی زمین خوابیده و پشتتان را کاملاً صاف نگاه دارید. درحالیکه زانوی چپتان با زاویه ی 90 درجه خم شده است، پای چپ را بالا و عقب ببرید، به طوریکه کف پای چپ رو به سقف باشد. بعد آن را به صورت صلیبی روی ساق پای راست قرار دهید. دقت کنید که باسن را در همه ی لحظات سفت نگاه دارید. به حالت اولیه برگردید. یک سِت انجام داده و بعد به سراغ پای دیگر بروید. (برای سخت تر کردن این تمرین می توانید از وزنه استفاده کنید).


آبداکشن ایستاده
با دست چپ دیوار را بگیرید تا تعادلتان برهم نخورد. کاملاً صاف بایستید اما زانوهایتان کمی خم باشد. پای راستتان را با زانویی صاف کشیده و به پهلو باز کنید، پای چپ را نیز خم کنید. پای راست را تا آنجا که می توانید از بدن دور کنید، بدون اینکه بالاتنه تان تکان بخورد. لحظه ای مکث کرده و بعد به حالت اولیه برگردید. یک سِت برای این پا انجام داده و بعد با پای دیگر شروع کنید.


بالا بردن دوبل پا
روی پهلوی چپتان دراز بکشید، به طوری که پاها روی هم قرار گیرند. برای حفظ تعادل نوک انگشتان دست راست را جلو روی زمین قرار دهید. پای راست را به اندازه ی 12 اینچ بالا ببرید، و بعد خیلی آهسته پای چپ را هم بالا ببرید تا در کنار آن قرار گیرد. دو ثانیه مکث کرده و بعد هر پا را جداگانه به حالت اولیه برگردانید. حرکت را تکرار کنید.


لانژ
درحالیکه پاها کنار هم قرار گرفته اند بایستید. در هر دست دمبلی گرفته و دست ها را در اطراف بدن قرار دهید و کف دست ها به سمت ران ها باشد. با پای راست قدم بلندی به جلو بردارید. پای راست را محکم کرده و بعد روی زانوی چپ خم شوید. زانوی راستتان باید زاویه ی 90 درجه تشکیل دهد و پشتتان را صاف نگاه دارید. روی پای راست فشار آورده و به حالت اولیه برگردید. حرکت را با پای چپ ادامه دهید.



در همين زمينه:
  • پس از ورزش کردن چه می خوريد؟ ۸۸/۱۱/۱۵
  • بلافاصله قبل و بعد از ورزش، غذا نخورید ۸۸/۸/۱۸
  • روزی نيم ساعت ورزش هم کفايت ميکند ۸۸/۸/۱۵
  • ده روش برای ساختن عضلات ۸۸/۸/۱۱
  • حداقل نیاز روزانه به ورزش ۸۸/۷/۲۴
  • نشانه‌های افراط در ورزش ۸۸/۴/۹
  • ايجاد انگيزه برای ورزش كردن ۸۸/۴/۷
  • موقع آشپزی ورزش کنید ۸۸/۴/۲
  • تاثير ورزش برروی سرطان ۸۸/۲/۱۷
  • ورزش و افسردگی ۸۸/۲/۲
  • ورزش | | چاپ | eMail | ۸۸/۸/۳ : 25-10-2009

    برنده جايزه جهانی آزادی بيان
    مشهورترین معلم آشپزی ایران درگذشت





    آخرين اخبار زنان

    زنان در فيس بوک

    - نتيجه استفاده از پستانک در كودكان
    - مداد ابروی مخصوص برای ابروهايتان
    - چاق ترین نوزاد جهان در امریکا به دنیا آمد
    - تن فروشی دختران ایرانی در مالزی
    - میانگین سن ابتلا به سرطان سينه در ایران
    - آیا زنان در انتخابات مجلس شرکت می‌کنند؟
    - موتسارت شعر درگذشت
    - زنان ژاپنی و افت بی‌سابقه میزان بارداری
    - کاهش استرس با رنگ‌ها
    - رشد 17 درصدی طلاق در يزد
    - رکورد زندگی مشترک شکسته شد
    - گردو، درمان کننده سرطان سینه
    - گفته های معتمدآريا بهنگام دريافت جایزه هانری لانگوا
    - مردان زود‌تر از زنان آلزایمر می‌گیرند
    - تشخيص سرطان سينه از روی تار مو

    تازه ترين خبرهای ايران و جهان
    - تمرین یگان ویژه نیروی انتظامی برای سرکوب تظاهرات
    - اتحادیه عرب و به رسمیت شناختن شورای ملی سوریه
    - بازداشت ۱۰ تن از اعضا یك كلیسای خانگی در شیراز
    - مشکل جمهوری اسلامی برای واردات مواذ غذايی
    - محرومیت فرزند میرحسین موسوی از تحصیل
    - با جنایات اسد و پاسداران، سوریه به تابوتی بزرگ تبدیل شده
    - دانشجوی نوکیش مسیحی از تحصیل محروم شد
    - اقتصاد جهانی در مخاطره - شاهین فاطمی
    - احضار دبیر کانون صنفی معلمان کرمانشاه به حراست
    - نگه داشتن زندانیان بی دفاع در معرض سوز شدید سرما
    - اجرای محدودیتهای بی سابقه علیه کلیساهای جماعت ربانی
    - انفجار در دانشکده دارو سازی مشهد
    - تحريم خرید نفت از رژیم تهران وارد مرحله عملی شد
    - مقام حکومتی: با تمام قدرت از بشار اسد حمایت می کنیم
    - احتمال اعزام ناظر ویژه سازمان ملل به سوریه
    - پیلای: لزوم اقدام فوری برای حفاظت از مردم سوریه
    - شيوع بيماری های تالاسمی در ایران
    - واکنش همسر قرائتی به شایعه سه‌زنه بودن شوهرش
    - روزهای سخت بی نظمی در تئاتر شهر
    - سقف بازار تاريخی زنجان فرو ريخت
    - تلف شدن دلفین‌ها به دلیل ضربات صیادان
    - پيشنهاد انتقال آب خليج فارس به کرمان
    - گمراهی از سینما و وزرشگاه‌ها شروع شده است
    - مرغ هم مثل گوشت گران شد
    - مردم به خاطر شایعه گرانی و قحطی ریخته‌اند توی بازار


    جوک اتفاقی : ماهيچه



    برای فرستادن ديدگاه يا نظر خود لطفا اينجا کليک کنيد

    آدرس پست الکترونيکی
    info [at] IranPressNews [dot] com


    گذر از فيلترينگ با کمک گوگل
    Add to Google