خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 13 اردیبهشت ماه 1404 = 03-05 2025

فیلم؛ ماجرای آتش‌سوزی شنبه شب در نظرآباد کرج چه بود؟

رسانه‌های داخلی از یک آتش‌سوزی در استان البرز خبر داده‌اند. مدیرعامل آتش‌نشانی فردیس، مکان آتش‌سوزی را «در مجاورت نیروگاه برق قائم» اعلام کرده است (فیلم زیر). این در حالیست که خبرنگار صداوسیما در گزارشی از یک آتش‌سوزی در «نظرآباد» کرج خبر داده که بیش از ۵۰ کیلومتر با نیروگاه قائم فاصله دارد.

خبرگزاری‌ مهر و سایر خبرگزاری‌های حکومتی تصویری از نیروگاه برق قائم را در شب منتشر کرده‌ و گفته‌اند آتش‌سوزی نیروگاه «شایعه» بوده است. یک سایت حکومتی هم نوشته: رسانه‌های نزدیک به رژیم صهیونیستی از ساعتی گذشته با انتشار گسترده خبری کذب مدعی آتش سوزی در نیروگاه قائم هستند.

این در حالیست که بی بی سی در این رابطه گرارشی با عنوان "گزارش‌های متناقض از آتش‌سوزی در کرج" منتشر کرده است. به گفته این منبع، امشب بعد از لرزش زمین در محدوده کرج در استان البرز، برق بخشی از خانه‌ها قطع شد. مسئولان اداره برق گفته‌اند دلیل قطع شدن برق رعد و برق و باد شدید بوده و با آتش‌سوزی ارتباطی نداشته است.

همزمان براساس اطلاعات رسیده از منابع محلی، شامگاه شنبه ساکنان برخی مناطق کرج ابتدا صدای مهیبی شبیه انفجار شنیده‌اند. دقایقی پس از آن، سامانه‌های پدافند هوایی در غرب تهران فعال شدند و چندین شلیک متواتر انجام دادند. هم‌زمان، جت‌های جنگنده نیز در ارتفاع پایین بر فراز آسمان غرب تهران به پرواز درآمدند. شاهدان عینی در مناطق سعادت‌آباد، غرب پایتخت و کرج، این رویدادها را با رسانه "ایندیپندنت" در میان گذاشته‌اند.

به گفته این منابع، پس از شنیده‌شدن صدای انفجار و آغاز شلیک پدافندها، رسانه‌های حکومتی بدون اشاره به این تحرکات نظامی، وقوع یک زمین‌لرزه در استان البرز را منتشر کردند.

پر واضح است که این حوادث نتیجه مستقیم سلطه پاسداران خامنه‌ای است که با چنگ انداختن بر سرمایه های کشور به سبک مافیا، همهٔ تدابیر و مقررات پیشگیرانه و ایمنی را به ورطهٔ نابودی کشانده و مسبب فجایع مرگباری همچون انفجار بندر رجايی می‌شوند.



www.youtube.com/watch?v=pDEdrBmy_fY

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

English Summary

Media reports from Alborz province indicate a fire near the Ghaem power plant, as stated by the head of the Firdaus Fire Department. However, a reporter from state media mentioned a fire in Nazarabad, over 50 km away. Government outlets dismissed the power plant fire as a rumor, claiming it was spread by media linked to Israel. Meanwhile, the BBC reported conflicting accounts of the incident, noting power outages in parts of Karaj due to thunderstorms, not the fire. Local sources reported loud explosions and military activity in western Tehran, while state media attributed the events to an earthquake, highlighting the regime's negligence in safety measures.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست