شنبه، 22 اردیبهشت ماه 1403 = 11-05 2024

تانک‌های اسرائیل به شرق رفح نزدیک شده‌اند؛ یحیی السنوار کجاست؟

شاهدان در رفح به گاردین گفتند که تانک‌های اسرائیلی به جاده صلاح‌الدین رسیده‌اند که از رفح می‌گذرد و مرکز آن را از محله‌های شرقی که قبل از تصرف گذرگاه مرزی رفح با مصر توسط اسرائیل در هفته گذشته تخلیه شده بود، جدا می‌کند.

در غرب شهر هم که هنوز تحت تاثیر مستقیم درگیری های اخیر قرار نگرفته است، بسیاری در حال برنامه ریزی برای فرار هستند.

یک زن که پس از فرار از جنگ در شمال غزه در ماه نوامبر به مدت شش ماه در غرب رفح زندگی می کند، گفت: همسایه ها و دوستان ما مدتی است که دنبال جایی می گردند که اسکان پیدا کنند اما از صبح امروز که اعلامیه ها ریخته شد، ترس و اضطراب همه دوچندان شده است.

آنها قبلاً شروع به برچیدن چادرهای خود و آماده کردن وسایل خود برای حمل و نقل کرده اند.

در همین حال یک مسئول ارشد حماس با بیان اینکه مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا به بن‌بست رسیده گفت: درحال حاضر هیچ مذاکره‌ای انجام نمی‌شود و حماس تحت تاثیر هیچ‌گونه فشار سیاسی و نظامی قرار نخواهد گرفت.

یحیی السنوار کجاست؟

برخی منابع اسرائیلی در گزارش‌هایی به عدم حضور یحیی السنوار (رهبر حماس در نوار غزه) در شهر رفح اشاره کرده و اعلام کردند که وی احتمالا در مکان دیگری حضور دارد.

روزنامه تایمز اسرائیل در گزارشی به نقل از منابع آگاه نوشت: جدیدترین اطلاعات حاکی از آن است که یحیی السنوار در تونل هایی در اطراف خان یونس (جنوب نوار غزه) حضور دارد و در شهر رفح که هم اکنون ارتش اسرائیل در آنجا متمرکز شده حضور ندارد.

در ادامه این گزارش از یحیی السنوار با عنوان مغز متفکر عملیات هفتم اکتبر یاد شده است که ارتش اسرائیل با وجود همه تلاش‌ها طی بیش از هفت ماه اخیر نتوانسته به مکان اقامت دقیق وی دسترسی پیدا کند.

این در حالی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل اخیرا عنوان کرده که ترور یحیی السنوار یکی از اهداف اصلی اسرائیل در جنگ غزه یعنی از بین بردن حماس است.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست