خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 16 اردیبهشت ماه 1404 = 06-05 2025

نتانیاهو: حمله به حوثی‌ها پیامی به خامنه‌ای بود+فیلم/ترامپ: تسلیم شدند

نخست وزیر اسرائیل امروز رژیم ایران را به حمایت از حوثی‌های یمن متهم کرد و گفت که حمله روز سه شنبه به صنعا پیامی به تهران است.

نتانیاهو گفت: هرکس یک بار به اسرائیل حمله کند، اسرائیل هفت بار با آن پاسخ خواهد داد. ما اجازه نخواهیم داد هیچکس از هر نقطه‌ای از منطقه به ما حمله کند بدون آنکه هزینه‌اش را بپردازد. شب گذشته ضربه‌ای قوی به بندر الحدیده وارد کردیم و امروز نیز فرودگاه بین‌المللی صنعا را که از آن برای حمله به ما استفاده می‌شود، هدف قرار دادیم. اسرائیل به حملات به زیرساخت‌های یمن ادامه می‌دهد.

یسرائیل کاتس وزیر دفاع اسرائیل نیز گفت: حوثی‌ها با کمک رژیم ایران تلاش کردند به فرودگاه بن گوریون حمله کنتد و در پاسخ، ما امروز فرودگاه صنعا را نابود کردیم. علاوه بر این، پس از حملات دیروز به بندر الحدیده، ما به اهداف بیشتری حمله کردیم و زیرساخت‌های بیشتری را هدف قرار دادیم. هر که به ما بدی کند، هفت برابر به او بدی خواهیم کرد.

این در حالیست که ترامپ امروز طی اظهاراتی گفت که حوثی‌ها اعلام کرده‌اند که دیگر نمی‌خواهند بجنگند و تسلیم شده‌اند؛ می‌گویند دیگر کشتی‌ها را هدف قرار نخواهند داد.

وزیر خارجه عمان، با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس، نقش مسقط در توقف حملات آمریکا علیه حوثی‌ها را تایید کرد.

ترامپ در ادامه با اشاره به سفر هفته آینده خود به خاورمیانه گفت: ما یک اعلامیه بسیار بسیار مهم داریم. آن را پیش از سفرم به خاورمیانه اعلام خواهم کرد. اما موضوع آن را فاش نمی‌کنم.

این در حالیست که یکی از رهبران حوثی‌ها به بلومبرگ گفته: تا حمله‌ها به غزه پایان نگیرد، عملیات حوثی‌ها در دریای سرخ و علیه اسرائیل متوقف نخواهد شد.

اسرائیل می‌تواند حوثی‌های یمن را به عصر حجر برگرداند

ارتش اسرائیل اعلام کرد که در حمله‌ای هوایی فرودگاه بین‌المللی صنعا را به‌طور کامل از کار انداخته است (فیلم زیر). به گفته ارتش اسرائیل، حوثی‌ها از این فرودگاه برای انتقال سلاح استفاده می‌کردند و تمامی اهداف مورد حمله در اختیار نیرو‌های حوثی بوده است.

بعد از حملات دیروز جنگنده‌های اسرائیلی، بندر حدیده نیز در جنوب یمن از کار افتاده است.

در این عملیات که با تأیید فرمانده نیروی هوایی و رئیس ستاد کل ارتش انجام شد، چند ایستگاه تولید انرژی در اطراف صنعا و کارخانه سیمان عمران نیز هدف قرار گرفت. ارتش اسرائیل می گوید که از این کارخانه برای ساخت تونل‌ها و تأسیسات نظامی استفاده می‌شد.

مقام‌های نظامی اسرائیل تأکید کرده‌اند که تمامی اهداف مورد حمله، در اختیار نیروهای حوثی بوده و این اقدام در راستای مقابله با تهدیدات منطقه‌ای صورت گرفته است.

در همین حال یک مقام ارشد حوثی‌ها امروز سه شنبه ششم ماه مه فاش کرد که حملۀ موشکی این گروه به فرودگاه بن‌گوریون به درخواست حماس و با هماهنگی و کمک اطلاعاتی حکومت ایران صورت گرفت.

تام کاتن، سناتور جمهوری‌خواه آمریکا نیز در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رژیم ایران حوثی‌ها را به سلاح‌های پیشرفته، پهپاد و موشک مجهز می‌کند. وقتی حوثی‌ها حمله می‌کنند در واقع این حکومت تهران است که پشت صحنه همه چیز قرار دارد.

پاسدار شمخانی امروز در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: اصابت موشک‌های ‎انصارالله به بن‌گوریون ستون روانی امنیت ‎اسرائیل را لرزاند.

مقام حوثی افزوده است که آنها از حمله به فرودگاه تل آویو پشیمان نیستند و حملات دیگری علیه اسرائیل را در دستور کار دارند.

یک مقام رسمی اسرائیل هم اعلام کرد: معادله با حوثی‌ها پس از هدف قرار گرفتن فرودگاه بن گوریون تغییر کرده است. (یعنی اسرائیل می‌تواند حوثی‌های یمن را به عصر حجر برگرداند)

یک روزنامه در ایران نوشته: بعد از اصابت موشک حوثی‌ها به فرودگاه بن گوریون در نزدیکی تل آویو، سران اسراییل گفتند پاسخ این کار را به ایران خواهیم داد. جوی بوجود آوردند که این اقدام بر روند مذاکرات بین ایران و آمریکا تاثیر بگذارد.




www.youtube.com/watch?v=P8cN-4-7LGg

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

English Summary

The Israeli military announced it has completely disabled Sanaa International Airport in an airstrike, claiming the Houthis used it for weapon transfers. Following the attacks, the port of Hodeidah in southern Yemen was also rendered inoperable. The operation targeted energy stations and a cement factory, allegedly used by the Houthis for military purposes. A senior Houthi official revealed that their missile attack on Ben Gurion Airport was coordinated with Hamas and supported by Iranian intelligence. Israeli officials stated that the equation with the Houthis has changed following this incident, and they plan to respond to Iran.


داوود رسائی | May 5, 2025 06:52 PM

مدتهاست که دستش به خامنه ای میرسه این را دیگر همه میدانند و نیازی به مدرک نیست ولی نخواهد زد
چرا؟ برای اینکه باید کل ایران را خراب کند سنگ مفت گنجشک مفت- بمب و موشک و هواپیما را که ملت آمریکا مجانی تقدیمش میکنند سیبل مقابل هم که به بزرگی ایران و ملتش هری بمب میریزه مال باباش که نیست مگر نمیبینید که با وجودیکه رژیم اسد مدتهاست از بین رفته باز ول کن سوریه نیست و همنطوری برای دست گرمی یا مصرف بمب های مجانی و برای تمرین و دست گرمی خلبانهایش مدام و یک روز درمیان میره سوریه را بمب میریزه
از ایران پرس نیوز میپرسم که اگر ایران را با خاک یکسان کند و خون از دماغ علی گدا نیامد باز هم شما کیف خواهید کرد؟


گزارش یا اعتراض به این نظر
حقیقتگو | May 5, 2025 07:31 PM

براساس حقایق دستاورد حکومتگران امریکا که با داشتن تمامی ارگان های اطلاعاتی امریکا وماهواره های حاسوسی که خودشان را به عمد بی تفاوت نشان دادند که درخاورمیانه چه گذشته وچه می گذرد که حکومت اوبامای دندان اسبی خندان وبایدن روانی بیشعورغرق درغرور که تمامی هشدارها که چه دراتم خانه خامنه ای ونیروهای نیابتی اش درسوریه ولبتان وعراق وغزه می گذرد وچگونه صدها موشک بالیستیک وپهپاد تحویل حوثی های یمنی میشود نتیجه اش این شده که شاهدش هستیم حوثی های یمنی وحزب الله وحماس تمامی تسلیحات نظامی شان برای اجرای حملات به اسرائیل ازطریق سپاه پاسداران تامین شده است ودلاری برای خرید انها هزینه نکرده اند ولی امریکا واسرائیل هستند که با هزینه کردن میلیونها دلاربرای موشک وبمب برای مهارکردن حوثی کردن که دستاورد حکومت های اوباما وبایدن است اقدام کنند


گزارش یا اعتراض به این نظر
ایران فردا | May 6, 2025 07:07 AM

شاهکار ابلهان قاتلان ملت ایران با موشک پراکنی به حومه فرودگاه بن گورین ٫ حال دلیلی است برای اسرائیل و امریکا ٫ که یمن شخم بزنند
مردم مستضعف یمن برای این جنایتکاران فرقه تبهکار اهمیتی ندارد ٫ این جانیان وطن فروش بارها نشان دادند که زن و کودک مردم بی سلاح را به گلوله میبندنن ٫ انسان ها و کودکان مردمی را که به آنان نان میدهد کور میکنند و کودکان خود را این شیادان به استرالیا و امریکا و دیار دشمن میفرستنند


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست