رژیم ایران باید حمایت از تروریسم، ساخت موشکهای دوربرد و برنامه غنیسازی اورانیوم را کنار بگذارد و اجازه بازرسی از تاسیسات خود را به بازرسان آمریکایی بدهد. اگر رژیم تهران راه کنونی را نپذیرد، پرزیدنت ترامپ خیلی روشن گفته است در صورت لزوم از نیروی نظامی استفاده خواهد کرد.
وزیر خارجه آمریکا با بیان این که برنامه هستهای رژیم ایران اهداف نظامی دارد گفت: اگر رژیم ایران خواهان گفتگو و رسیدن به توافق است، باید برنامه غنیسازی اورانیوم و ساخت موشکهای دوربرد را کنار بگذارد و به حمایت از گروههای تروریستی پایان دهد.
مارکو روبیو در اظهارات خود همچنین خواهان بازرسی از مراکر نظامی جمهوری اسلامی شد و با انتقاد از توافق هستهای دوره اوباما گفت: یکی از ایرادات اساسی آن توافق این بود که اجازه بازرسی از سایتهای نظامی در ایران داده نمیشد.
این مقام ارشد آمریکايی با تأکید بر مخفیکاری رژیم ایران در گذشته گفت: اگر کسی بخواهد سلاح اتمی بسازد، احتمالا آن را در مراکز نظامی خواهد ساخت و ما میدانیم که آنها در گذشته برنامه مخفی داشتند که اعلام نکرده بودند.
روبیو همچنین بر ضرورت شفافیت از سوی رژیم ایران در همکاری با بازرسان بین المللی از جمله بازرسان آمریکایی تأکید کرد و گفت: اگر آنها چیزی برای پنهان کردن ندارند، نباید با بازرسیها مخالفتی داشته باشد.
او همچنین با مطرح کردن نقش مخرب رژیم ایران در منطقه از جمله حمایت از حملات حوثی های یمن گفت: رژیم ایران باید از این اقدامات و از توسعه موشکهای دوربرد که جز برای حمل تسلیحات هستهای کاربردی ندارند دست بکشد.
وزیر خارجه آمریکا گفت: اگر رژیم تهران راه کنونی را نپذیرد، پرزیدنت ترامپ خیلی روشن گفته است در صورت لزوم از نیروی نظامی برای نابود کردن آن استفاده خواهد کرد.
گفتنی است تاکنون سه دور گفتوگو و یک نشست فنی میان رژیم ایران و دولت ترامپ برگزار شده و به گفته وزارت خارجه عمان، دور چهارم این مذاکرات که قرار بود روز شنبه برگزار شود، به تعویق افتاده و زمان جدید آن هنوز اعلام نشده است.
The U.S. Secretary of State stated that Iran's nuclear program has military objectives and must cease its uranium enrichment, long-range missile development, and support for terrorism to reach an agreement. Marco Rubio criticized the Obama-era nuclear deal for not allowing inspections of military sites, emphasizing the need for transparency from Iran. He noted that if Iran has nothing to hide, it should welcome inspections. Rubio also highlighted Iran's destabilizing role in the region, particularly its support for the Houthis in Yemen, and called for an end to its missile development. Ongoing negotiations with Iran have faced delays.
پس در اینصورت دروغ میگن که مذاکره میخوان! چون مذاکره یعنی خواسته های منطقی و منصفانه و شرایط بردـ برد آمریکا و شرکای اروپاییش کشور ایران رو به عنوان یک قدرت مستقل نمیخوان و یک مستعمره برای خودشون میخوان ! و این چیز قابل قبولی برای هیچ ایرانی خداپرست و وطن دوستی نیست قطعا هیچ ایرانی ای این رو نمیخواد! و این خیلی طبیعیه چه کسی ذلت رو دوست داره که ما دوست داشته باشیم؟! ترامپ با زورگویی همین کار رو با کره شمالی و اوکراین کرد و حالا هم ایران و چین در برنامش هستن! سیاست چماق و هویج یک ایده احمقانه هست! چون منطقی نیست کشورها آزاد و مستقل هستند و چرا باید عربستان یا ایران و چین و روسیه یا هر کشور دیگه ای باید مطیع آمریکا و اروپا باشه؟ چرا باید خواسته هاشون رو به ما تحمیل کنن؟ مگه جان یک ایرانی یا لبنانی و فلسطینی کم ارزشتر از یک آمریکایی هست؟ در صورت جنگ حتی اگر خونی از دماغ یک نظامی ما بیاد هممون کنارشون هستیم حتی اگه هر انتقادی هم داشته باشیم یک ایرانی هیچ وقت خائن به وطن نمیشه ترامپ یا هر قلدر دیگه ای باید کشور ما رو به عنوان یک قدرت مستقل بپذیرن حالا به نحوی باید با این حقیقت کنار بیان!
اتفاقا چون رژیم غیرایرانی میخواهد بمب اتم بسازه و با ساختن بمب اتم ملت ایران رو به گروگان بگیره باید آمریکا جلوی این کار و بگیره رژیمی که مواد خطرناک سوخت موشک در بندرعباس دپپ کرد و چنان فاجعه بار آورد بمب اتم داشته باشه کل ملت و ایران رو خاکستر میکنه
درجواب آتش به اختیار بگویم چرا ژاپن وآلمان واکثریت کشورهای اروپائی به جزء فرانسه وانگلیس با داشتن تمامی امکانات مالی وفنی با تهدیدات روسیه وکره شمالی اتمی درجهت بمب اتم سازی اقدام نکرده ونمی کنند؟ اینکه درکشوریکه هیچ بساط نیروگاه اتمی که لازمه اش غنی کردن اورانیوم 60درصدی باشد وجود ندارد وسوخت نیروگاه اتمی بوشهررا روسیه تانون تامین کرده است چه دلیل وعلتی می خواهد داشته باشد؟ آیا حکومتی ازغنی کردن رفاه وآزادی وپیشرفت وثروت مندی مردم وشکفائی اقتصدی وتولیدی ازپول های میلیاردها دلاری فروش منابع ایران به عمد خوداردای کرده ومی کند وچاول کرده است وحتی درکشوریکه دومین منابع گازدارد قرارداد خرید میلیارلاری گازازروسیه می بندد ومستعمره شدن ایران را به روسیه پذیرفته است وبا صرف هزینه های میلیاردلاری درصددغنی کردن هشارآمیز اوارنیوم برمی آید؟