خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 18 اردیبهشت ماه 1404 = 08-05 2025

با ادامه تحریم‌ها و اظهارات تهدیدآمیز مقامات آمریکا مذاکرات به کدام سو می‌رود؟

وزارت خزانه داری آمریکا در راستای سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اعلام کرد که فشار بر شرکت‌های واردکننده نفت ایران را افزایش می‌دهد و تحریم های جدیدی در این زمینه اعمال کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد: امروز، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC) فشار بر صادرات نفت ایران را افزایش می‌دهد و پالایشگاه موسوم به «تی‌پات» (کوچک) شرکت گروه شیمیایی هبی شینهای و سه اپراتور بندری در استان شاندونگ را به دلیل نقششان در خرید یا تسهیل ارسال صدها میلیون دلار نفت ایران تحریم می‌کند.

وزارت خزانه داری آمریکا افزود: این پالایشگاه‌های تی‌پات که بیشتر آنها در استان شاندونگ واقع شده‌اند، بخش عمده‌ای از صادرات نفت خام ایران را خریداری می‌کنند. دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین تحریم‌هایی را علیه چندین شرکت، کشتی و کاپیتان که مسئول تسهیل حمل و نقل نفت ایران به عنوان بخشی از «ناوگان مخفی» ایران هستند، اعمال می‌کند.

این نهاد آمریکایی اضافه کرد: این سومین اقدام دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه یک پالایشگاه تی‌پات و اولین اقدام آن علیه اپراتورهای ترمینال در بندر در استان شاندونگ است.

اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا در بیانیه ای گفت: وزارت خزانه داری به عنوان بخشی از کارزار فشار حداکثری گسترده و تهاجمی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، امروز یک پالایشگاه دیگر تی‌پات را که نفت ایران را وارد می‌کرد، هدف قرار داد.

وزیر خزانه داری آمریکا گفت: آمریکا همچنان مصمم است که فشار بر تمام عناصر زنجیره تأمین نفت ایران را تشدید کند تا مانع از درآمدزایی حکومت ایران برای پیشبرد اهداف بی‌ثبات‌کننده‌اش شود.

توافق بهتر از برجام برچیدن برنامه هسته ای رژیم ایران است

به گزارش جوییش اینسایدر جمهوری‌خواهان ارشد در سنا و مجلس نمایندگان آمریکا در حال جمع‌آوری امضا برای پیش‌نویس دو نامه تقریبا یکسان خطاب به رییس‌جمهوری آمریکا، هستند، که در آن تاکید شده هرگونه توافق با تهران باید شامل برچیدن کامل برنامه هسته‌ای ایران باشد. چراکه دستورالعمل‌های راستی‌آزمایی موجود در برجام دیگر گزینه‌ای قابل اتکا به‌شمار نمی‌رود.

در همین حال تام کاتن، سناتور جمهوری‌خواه، ساعتی پیش در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی فاکس نیوز گفت: توافق هسته‌ای اوباما با ایران فاجعه‌بار بود. ترامپ به‌دنبال رسیدن به توافقی بهتر از برجام است. این توافق به معنای برچیدن کامل برنامه هسته‌ای ایران خواهد بود.

او در ادامه گفت: ایران هیچ دلیلی برای غنی‌سازی اورانیوم ندارد و باید برنامه هسته‌ای خود را از بین ببرد. ترامپ حاضر است با ایران به توافقی خوب و قوی دست پیدا کند. اما او معطل آنها نخواهد شد.

همزمان منابع دیپلماتیک جمهوری اسلامی گفتند با وجود موافقت تهران با بازرسی‌ گسترده از تاسیسات هسته‌ای خود از سوی بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اختلاف با آمریکا بر سر غنی‌سازی اورانیوم از مسائلی است که باعث ابهام در ادامه مذاکرات شده است.

دو منبع دیپلماتیک ایرانی که به شرط ناشناس ماندن با ایران‌اینترنشنال گفت‌وگو کردند، با اشاره به تعویق مذاکرات هسته‌‌ای هفته گذشته در عمان گفتند مشخص نیست مذاکرات هفته جاری هم سر موعد برگزار شود.

به گفته این منبع، برخی اختلافات موجب ابهام در ادامه مذاکرات شده است: «اختلاف اصلی دو طرف بر سر حق غنی‌سازی در داخل ایران است که طرف آمریکایی با آن مخالف است.»

این منبع دیپلماتیک در ادامه گفت: «همین موجب شده است روند مذاکرات به‌سختی پیش برود. به این معنا که در هر دور از گفت‌وگوها دستور کار تغییر می‌کند و گفت‌وگوها بر اساس یک چهارچوب کلی پیش نمی‌رود.»

او با اشاره به یک نمونه از این تغییرات اضافه کرد: «در میانه چانه‌زنی‌ها، طرف آمریکایی موضوعات دیگر مانند بحث موشک‌های بالستیک و نیروهای نیابتی را هم وارد دستور کار کرده است.»

English Summary

The U.S. Treasury Department announced increased pressure on companies importing Iranian oil as part of its maximum pressure policy against Iran. It imposed new sanctions on a small "teapot" refinery and three port operators in Shandong for facilitating the purchase of Iranian oil. This marks the third action against a teapot refinery and the first against terminal operators in the region. Treasury Secretary Scott Bancen emphasized the commitment to intensify pressure on Iran's oil supply chain. Meanwhile, Senator Tom Cotton criticized the Obama-era nuclear deal and called for a better agreement that dismantles Iran's nuclear program, while diplomatic sources noted ongoing disputes over uranium enrichment are complicating negotiations.


گرگ بالان دیده | May 8, 2025 06:08 PM

اعراب خلیج فارس کاملا می خواهند یک رژیم اخوندی بدون خطر در ایران باشد تا یک رژیم مردمی زیرا که هم اکنون می توانند منابع گاز مشترک را تاراج کنند و ایران ضعیف به انها اجازه می دهد تجارت , اقتصاد , گردشگری و منطقه را در دست داشته باشند و سود زیادی از این راه ببرند حالا که ترامپ معامله گر یک تریلیون دلار از انها می گیرد مسلما خواسته های انها را قبول می کند تنها چیزی که وی می شناسد پول است و بس به احتمال زیاد اگر به وی پول خوبی بدهند و از وی بخواهند نام خود را به "اردک" تغییر دهد (مثل خلیج فارس به خلیج عرب) مطمئن باشید تردید نمی کند


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست