خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 30 اردیبهشت ماه 1405 = 20-05 2026

ایران؛ یک نکته مهم در اظهارات دیروز رئیس جمهور آمریکا؛ فیلم: تحلیل

جی. دی. ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا، با دفاع از سیاست‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در بحبوحه فشارهای فزاینده در کنگره برای محدود کردن اختیارات ریاست جمهوری، گفت که جنگ با رژیم ایران به جنگ ابدی تبدیل نخواهد شد.

ونس اظهار داشت که هرگونه تشدید تنش با تهران در غیاب یک راه حل دیپلماتیک، با هدف حفاظت از منافع امنیتی بلندمدت ایالات متحده خواهد بود.

او گفت: این یک جنگ بی‌پایان نیست. ما ماموریت خود را انجام خواهیم داد و به خانه باز خواهیم گشت.

همزمان ژنرال سابق اسرائیلی، امیر آویوی، معتقد است که حمله آمریکا علیرغم مذاکرات دیپلماتیک جاری، همچنان اجتناب‌ناپذیر است. به گفته وی، دونالد ترامپ عمداً در مورد زمان‌بندی ابهام ایجاد می‌کند تا "ایرانی‌ها را گیج کند" و مانع از پیش‌بینی حمله احتمالی توسط تهران شود.

او معتقد است که رهبران حکومت ایران عزم واشنگتن را دست کم می‌گیرند و "بهای بسیار بالایی" برای استراتژی خود می‌پردازند. این افسر سابق همچنین به تقویت گسترده حضور نظامی ایالات متحده در منطقه، با چندین ناو هواپیمابر و نیروهای هوایی و دریایی قابل توجه که اکنون مستقر شده‌اند، اشاره می‌کند.

به گفته وی، آتش‌بس در درجه اول به ایالات متحده و اسرائیل اجازه داده است تا اطلاعات خود را تقویت کرده و یک عملیات "بسیار قدرتمند" را به ویژه در اطراف تنگه هرمز آماده کنند، که واشنگتن می‌تواند در صورت تشدید تنش، کنترل آن را دوباره به دست گیرد.

فیلم زیر؛ ترامپ:چهل و هفت سال پیش باید کاری که ما با رژیم انجام میدهیم انجام می شد



www.youtube.com/watch?v=uMyrxnU8gGk

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

بهرام | May 20, 2026 11:12 AM

مشکل اصلی دمکراتها هستند که سرمایه های خود در ایران (حکومت اسلامی) را از دست رفته می بینند و چوب لای چرخ ایالات متحده میگذارند

نیویورک پست در گزارشی ممنوعیت پرچم شیروخورشید در جام جهانی فوتبال را یک توهین به قانون اساسی آمریکا و پاداش به ملاها میداند

در واقع این دادستان محلی لوس آنجلس و اداره پلیس لوس آنجلس هستند که باید تایین کنند که سیاست جیانی اینفانتینو با قانون اساسی ایالات متحده همخوانی دارد یا نه و آیا پلیس یا فیفا میتوانند دست به چنین کاری بزند یا نه

در صورت پافشاری فیفا در مخالفت با پرچم شیروخورشید میتوان از پرچم اسرائیل جلوی دوربین های استادیوم برای نشان از مخالفت مردمی استفاده کرد که کاملا با قوانین فیفا قانونی هم هست

قرار است تا تیم فوتبال حکومت اسلامی تحریم شود و تماشاگری به مسابقات نروند ولی عملکرد مردمی هیچگاه مشخص نیست


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست