روزنامه نگار زندانی به بیمارستان منتقل شد

خبرگزاری هرانا – مسعود باستانی در پی وخامت حال جسمی اش سرانجام روز گذشته به بیمارستانی در خارج از زندان اعزام شد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، این زندانی سیاسی و روزنامه‌نگار منتقد دولت، از سردردهای شدید و مداوم در زندان رنج می‌برد و این وضعیت سبب شده که چندین بار وی دچار لمسی بدن شده و به بهداری زندان منتقل شود.

پزشکی قانونی در معاینات خود انتقال وی به بیمارستان جهت درمان وی را تجویز کرده بود که تاکنون مسئولین زندان از این امر سرباز زده بودند.

مسعود باستانی از تاریخ ۱۴ تیر ماه ۱۳۸۸ بازداشت و به اتهام تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی برای ایجاد اغتشاش به شش سال زندان محکوم شده است. وی تا بهمن ماه ۱۳۸۸ در زندان اوین به سر می‌برد، اما در تاریخ پنجم بهمن ماه ۱۳۸۸ در اقدامی خلاف قانون و بر خلاف اصل تفکیک و طبقه‌بندی زندانیان از زندان اوین به زندان رجایی‌شهر که محل نگهداری مجرمین خطرناک است، منتقل و در این زندان نگهداری شد.

بر اساس اطلاعات کسب شده وی احتمالا به بیمارستان سینا در تهران منتقل شده است.

چهارشنبه، 5 بهمن ماه 1390 برابر با 2012-01-25 ساعت 09:01
خبر بعدی : بیماری فعال دربند کارگری و جلوگیری از مراجعه وی به درمانگاه
خبر قبلی : خلاصه سخنان دیشب اوباما در باره جمهوری اسلامی


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2025 IranPressNews.com -