جشنواره فیلم فجر محل «چاقو کش‌ها» است

سایت دیگربان: فرج‌الله سلحشور٬ کارگردان محافظه‌کار سینما جشنواره فیلم فجر را «احیاگر سینمای شاهنشاهی و صهیونیستی» دانست که عده‌ای «ساواکی» و «چاقوکش» در آن شرکت می‌کنند.
آقای سلحشور روز دوشنبه (۱۷بهمن) به «خبرگزاری دانشجو» گفته که «هدف جشنواره فیلم فجر احیای سینمای شاهنشاهی، آمریکایی، صهیونیستی و کوبیدن و به قهر کشاندن سینمای ارزشی» است.
وی افزوده است: «جشنواره در فضای کنونی، مکانی است که چند میلیارد بودجه کشور باید در آن خرج شود و افراد ناباب تحت عنوان چاقوکش و ساواکی که هم خود آن‌ها و همسرانشان نیروهای وابسته به ساواک بودند حضور دارند و از آن‌ها تجلیل و قدردانی هم می‌شود.»

سلحشور اظهار کرده است: «جشنواره‌های ما در جهت ارزش گرایی، تربیت افراد لایق، تجلیل از آثار انقلابی، معنوی و دفاع مقدس حرکت نمی‌کنند.»

فرج‌الله سلحشور از جمله سینما‌گران محافظه‌کاری است که دارای دیدگاه‌های رادیکال اسلامی در حوزه هنر است.
وی در سال‌های اخیر حملات گسترده‌ای به سینماگران ایران داشته و انتقاد‌های تندی در خصوص برخی فیلم‌ها٬ برنامه‌های هنری و بازیگران در حوزه سینما مطرح کرده است.
سلحشور چندی پیش نیز سینمای ایران را «فاحشه‌خانه» خوانده بود که بازتاب‌های فراوانی داشته است.

سه شنبه، 18 بهمن ماه 1390 برابر با 2012-02-07 ساعت 08:02
خبر بعدی : پیش‌بینی نادرست آب و هوا در سازمان هواشناسی رژیم
خبر قبلی : ببرهای سیبری بزودی وارد ایران می شوند


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2025 IranPressNews.com -