تحریم انتخابات؛ سیلی سخت تری به چهره دیکتاتور + فیلم

پایگاه اطلاع رسانی دفتر خامنه ای: رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار با خانواده های معظم شهیدان و ایثارگران، حساسیت انتخابات روز جمعه را بیشتر از انتخابات دوره های قبل دانستند و با اشاره به اهمیت بسیار زیاد حضور گسترده مردم در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، تأکید کردند: به لطف الهی، ملت ایران در انتخابات روز جمعه، سیلی سخت تر از سیلی 22 بهمن به چهره استکبار خواهد زد.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: حساسیت این دوره از انتخابات به این علت است که جبهه استکبار همه تیرهای خود را بر ضد ملت ایران، خرج کرده و به تیرهای آخر رسیده است، بنابراین مردم باید بایستند و عزم و اراده خود را به رخ دشمن بکشند تا جبهه استکبار بداند که در مقابل این ملت نمی تواند مقاومت کند.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه حضور در انتخابات، حقیقتاً ضربه محکمی به چهره استکبار است، افزودند: آنچه در انتخابات بسیار مهم است، حضور گسترده مردم است. آن چیزی که از لطف الهی احساس می کنم و احتمال قوی می دهم، این است که ملت ایران در انتخابات روز جمعه، سیلی سخت تری به چهره استکبار خواهد زد.

چهارشنبه، 10 اسفند ماه 1390 برابر با 2012-02-29 ساعت 12:02
خبر بعدی : قطع معاملات «بانک اسلامی نور» دبی با بانکهای رژیم
خبر قبلی : رشوه و سيم کارت برای خريد رای در انتخابات


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2025 IranPressNews.com -