نمایندگان مجلس رژیم: 100میلیون برای رهن ‌خانه کافی نيست

خبرگزاری مهر: نماینده شبستر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سقف قطعی مبلغ رهن خانه نمایندگان مشخص نشده است، گفت: مبلغ رهنی که به نمایندگان اختصاص داده می‌شد 100 میلیون تومان بود اما برخی وکلای ملت اعلام کردند که با توجه به افزایش اجاره بها امکان تهیه مسکن با این پول را ندارند بنابراین مجلس در حال پیگیری این موضوع است.

علی علی‌لو گفت: پول رهنی که مجلس قصد دارد در اختیار نمایندگان قرار دهد هنوز تعیین قطعی نشده است مجلس در حال برسی آن است چون تعدادی از نمایندگان اعلام کردند با توجه به افزایش اجاره و رهن خانه‌ها امکان تهیه مسکن با این پول امکان پذیر نیست.

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی افزود: پیش از این مبلغ رهنی که مجلس در اختیار نمایندگان قرار می‌داد 100 میلیون بود که خانه در رهن مجلس قرار می‌گرفت و در پایان مجلس نیز این پول به قوه مقننه باز می‌گشت.

وی با بیان اینکه بنده در تهران خانه دارم و در خصوص این پول پیگیری نکرده ام، ادامه داد:‌ قرار بود صندوقی نیز تاسیس شود تا سقف مشخصی وام در اختیار نمایندگان قرار دهد و وکلای ملت به این صندوق مقروض شده و قسط وام شان از حقوق شان برداشت شود.

علی‌لو در خصوص اظهارات برخی نمایندگان مبنی بر اینکه حقوق نمایندگان مجلس هشتم با نمایندگان مجلس نهم تفاوتی ندارد و افزایش حقوقی نداشته است، ادامه داد: ابلاغ حقوقی بنده 2 میلیون و 700 هزار تومان است و از حقوق نمایندگان مجلس هشتم نیز اطلاعی ندارم.

دوشنبه، 12 تیر ماه 1391 برابر با 2012-07-02 ساعت 10:07
خبر بعدی : طرح مجلس شورای اسلامی برای بستن تنگه هرمز
خبر قبلی : کاهش شدید مصرف پروتئین/ تغییر سبد خرید خانوار


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2025 IranPressNews.com -