ترافیک چند کیلومتری در آزادراه کرج ـ تهران

استقرار یک تیم انتظامی و برپایی ایست بازرسی در آزادراه کرج - تهران موجب ایجاد چندین کیلومتر ترافیک در این محور شده است.

به گزارش فارس، از ظهر امروز مسافرانی که قصد عبور در محور غربی - شرقی این آزادراه یعنی از شهرستان کرج به سمت تهران را دارند، با ترافیکی در حدود ۱۰ کیلومتر روبه‌رو هستند.

مسافران و رانندگان در ابتدا تصور کردند که به دلیل حادثه رانندگی ترافیک سنگین فوق ایجاد شده، چرا که در این محور و در این ساعات از روز ترافیک آن هم چندین کیلومتر غیر طبیعی است.

بر اساس این گزارش، رانندگان و سرنشینان خودرو‌ها پس از طی کردن کیلومتر‌ها در ترافیک متوجه شدند که یک تیم انتظامی با برپایی ایست بازرسی در محدوده کارخانه مینو در مسیر غرب به شرق آزادراه کرج - تهران عامل ترافیک است.

احتمال داده می‌شود به دلیل در پیش بودن اجلاس غیر متعهد‌ها در تهران و اعمال تدابیر امنیتی، نیروی انتظامی در محور فوق اقدام به برپایی ایست بازرسی کرده است.

لازم به توضیح است، هم اکنون از محدوده کارخانه سایپا در مسیر کرج به تهران ترافیک بسیار سنگین آغاز و تا محدوده کارخانه مینو ادامه دارد.

یکشنبه، 5 شهریور ماه 1391 برابر با 2012-08-26 ساعت 06:08
خبر بعدی : کاميونهای کمک شهرداری در نماز جمعه چه می کرد؟
خبر قبلی : تاثیر تعطیلات چند روزه تهران بر قیمت ارز


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2025 IranPressNews.com -