مشکل کمبود شیرخشک همچنان پا برجاست

داروهای بیماران خاص بعضا یا پیدا نمی‌شود یا اگر هم یافت شود دارای قیمت بالایی است/ با در نظر گرفتن تحریم‌ها اوضاع خیلی هم بدنیست اما به طور حتم از وضعیت ایده آل فاصله زیادی داریم.

ایلنا: رئیس انجمن داروسازان گفت: کمبود شیرخشک در داروخانه‌ها همچنان وجود دارد و این مشکل هنوز برطرف نشده است.

رهبر مژدهی آذر در گفتگو با خبرنگار ایلنا بااشاره به کمبود برخی اقلام دارویی در کشور گفت: داروهای بیماران خاص بعضا یا پیدا نمی‌شود یا اگر هم یافت شود دارای قیمت بالایی است.

وی با تاکید براینکه باید ارز کافی در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد تا بتواند همه اقلام دارویی را تامین کند، افزود: با در نظر گرفتن تحریم‌ها اوضاع خیلی هم بدنیست اما به طور حتم از وضعیت ایده آل فاصله زیادی داریم.

مژدهی آذر با بیان اینکه بیشتر مشکلات تامین دارو در حوزه امور بانکی است، افزود: انتقال ارز به کشورهای دیگر با بروز مشکلاتی توام شده است.

وی تاکید کرد: تا امروز وزارت بهداشت مدیریت خوبی در این زمینه داشته اما متاسفانه بانک‌ها و سیستم مالی کشور درست عمل نکرده‌اند.

وی با ابراز تاسف از اینکه مردم به جای اینکه به سوی سرمایه گذاری در تولید بروند ارز را در خانه‌های خود انبار کرده‌اند، افزود: علاوه بر مردم، خود تولید کنندگان نیز ارز خریده‌اند و آن‌ها را در خانه‌های خود گذاشته‌اند.

شنبه، 27 آبان ماه 1391 برابر با 2012-11-17 ساعت 11:11
خبر بعدی : غده چركين مافيای دارو بايد درمان شود
خبر قبلی : چه كسی از شيشه‌ای‌‌ها مجرم‌تر است؟


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2025 IranPressNews.com -