اپوزیسیون؛ گزارش وزارت اطلاعات: نگرانی شدید رژیم

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی در "گزارشی تحلیلی" که بخشی از آن در خبرگزاری‌های داخلی منتشر شده، به تلاش‌ شخصیت‌های سیاسی و گروه‌های اپوزیسیون ایرانی در خارج کشور پرداخته و در یک نتیجه‌گیری کلی مدعی شده است که "هیچ اتحادی ولو به صورت ظاهری، بین اپوزیسیون نظام جمهوری اسلامی ایران شکل نخواهد گرفت".

به گزارش رادیو آلمان، این گزارش که به دلیل توهین و اتهامات غیرمستند کمتر تحلیلی است و بیشتر جنبه تبلیغی دارد، بیانگر آنست که وزارت اطلاعات می‌کوشد اختلافات اپوزیسیون ایرانی را برجسته ‌کرده و شکاف موجود را نشانه ناتوانی آنان در اتحادهای بلندمدت‌شان جلوه دهد.

گزارش وزارت اطلاعات با اشاره به نشست‌های مختلف اپوزیسیون در خارج کشور پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ مدعی شده که یکی از مهمترین اهداف پروژه اتحاد اپوزیسیون "احیای فتنه در آستانه انتخابات" بوده است.

وزارت اطلاعات ضمن اتهام‌زنی به گروه‌ها و شخصیت‌های مخالف ایرانی گفته است که این جلسات به کمک "سرویس‌های جاسوسی" کشورهای بیگانه شکل گرفته است.

گرچه وزارت اطلاعات در این گزارش کوشیده است، خبرهای خود را نتیجه تحقیقات "سربازان گمنام امام زمان" جلوه دهد، اما تقریباَ بدون استثنا تمامی گزارش بر مبنای خبرهای رسانه‌ای تنظیم شده که امکان دسترسی همگانی به آنها فراهم است.

در این گزارش به دلایل مختلفی نام گروه‌ها و افراد مخالف ذکر شده که بیانگر حساسیت و نگرانی جمهوری اسلامی از فعالیت‌های سیاسی این افراد و گروه‌هاست.

به نظر می‌رسد وزارت اطلاعات با آوردن نام افراد و گرو‌ها بر آن نبوده که نقش، خصوصیات و توانایی مخالفان خود را مورد بررسی قرار دهد، بلکه بیشتر قصد ارسال پیامی به مخالفان خود در خارج کشور را داشته است.

دوشنبه، 29 آبان ماه 1391 برابر با 2012-11-19 ساعت 15:11
خبر بعدی : آمریکا: نقش موذيانه رژیم تهران در جنگ غزه
خبر قبلی : گزارش کمپین سفارت سبز در باره نشست محرمانه خامنه ای


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2025 IranPressNews.com -