آژانس: برنامه اتمی رژیم تهران بسیار نگران‌کننده

به گزارش رادیو فرانسه، صبح امروز دوشنبه، یوکیا آمانو- مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در پاریس با فرانسوآ هولاند- رئیس جمهوری فرانسه، دیدار کرد. محور اصلی گفتگوها بحران پروندۀ هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران بود که به گفتۀ آقای آمانو بسیار نگران‌کننده شده است.

در پایان دیدار فرانسوآ هولاند با مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، کاخ ریاست جمهوری فرانسه در بیانیه‌ای از گفتگوهایی بسیار عمیق پیرامون بحران هسته‌ای ایران یاد کرد و با اشاره به آخرین گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی یاد آوری کرد که این گزارش مهر تأییدی است بر نگرانی‌های جامعۀ جهانی در مورد پروندۀ هسته‌ای جمهوری اسلامی.

بنا به این بیانیه، فرانسوآ هولاند به یوکیا آمانو خاطر نشان ساخته است که از حمایت کامل فرانسه بهره‌مند است و این کشور تلاش خواهد کرد به جمهوری اسلامی ایران یاد آوری کند، که موظف است قوانین بین‌المللی را رعایت کند.

دوشنبه، 29 آبان ماه 1391 برابر با 2012-11-19 ساعت 16:11
خبر بعدی : این ضریح به کربلا برسد چه می شود؟!!
خبر قبلی : قاتل عراقی زن ایرانی ساکن برلین در تهران


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2025 IranPressNews.com -