امروز برای انقلاب دل می سوزانیم، فردا وضعمان...

آخوند مصباح یزدی: امروز برای اسلام و انقلاب دل می سوزانیم، فردا وضعمان معلوم نیست

عضو خبرگان رهبری بر این باور است که نباید به نظرسنجی‌ها اعتماد کنیم و ببینیم چه کسی رأی بیشتری دارد تا او را انتخاب کنیم، کار درستی نیست. ما باید وظیفه‌مان را بشناسیم.

به گزارش سایت کلمه، وی که در دو دوره قبل ریاست جمهوری بطور علنی و گسترده ای از احمدی نژاد حمایت کرد و دولت او را دولت منتخب امام زمان می خواند، اینک در صدد است ویژگی های رییس جمهوری آینده را برای اعضای جبهه پایداری تببین کند و در این میان بدون اشاره به نقش برجسته رزمندگان در استقرار و حفاظت از جمهوری اسلامی مدعی می شود که رزمندگان بعد از جنگ و پس از بازگشتن به جامعه، با تغییر اوضاع و احوال جامعه آنها هم تدریجاً تغییر کردند، و رفتارهای دیگری از آنها سر زد!

مصباح یزدی که از مخالفان تشکیل جمهوری اسلامی بوده است و در فعالیت های پیش از انقلاب هم نقشی نداشت می گوید:اگر امروز برای انقلاب و اسلام دل می سوزانیم، معلوم نیست، وضع فردایمان چگونه باشد؛ لذا باید خود را از دلبستگی به دنیا رها کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مصباح یزدی، رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در دیدار با جمعی از اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری، با اشاره به سخنان رهبری در ابتدای سال جدید، آن سخنان را بسیار حساب شده، دقیق، راهگشا و روشنگر عنوان کرد و افزود: جوهره کلام رهبری در واقع بیان‌گر آرمان‌ها و ارزش‌های اسلام است؛ هرچند گاهی با توجه به مقتضیات زمان، برخی موضوعات و عناوین بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به این‌که برای تشخیص حسن و عیب ابتدا باید یک نظام ارزشی به عنوان معیار و مقیاس معین شود، ابراز داشت: ممکن است موضوعی را عده‌ای حسن و عده‌ای دیگر عیب تلقی کنند؛ یعنی با تفاوت معیارها، معنای حسن و عیب نیز فرق خواهد کرد. البته ما معتقدیم بهترین معیار برای شناخت محاسن و معایب موازین اسلامی است و باید حسن و عیب را بر اساس آموزه‌های قرآن و فرمایشات اهل بیت(ع) تبیین کرد.

وی با اشاره به این‌که هیچ یک از گروه‌های فعال در گذشته و حال معصوم و مبرا از خطا و اشتباه نبوده و هر یک معایبی داشته‌اند، اظهار داشت: اگر هر یک از این گروه‌ها را بر اساس معیارهای اسلامی مورد مطالعه قرار دهیم، متوجه خواهیم شد اغلب آنها با وجود علاقه به اسلام و انقلاب و زحمات و سختی‌های فراوانی که در این راه متحمل شده‌اند، نقاط ضعفی هم داشته‌اند که نقطه مشترک آنها علاقه به بعضی مظاهر و امور دنیوی است.

مصباح یزدی که خود نقشی در هشت سال دفاع مقدس نداشت، با بیان این‌که ممکن است بن‌مایه بعضی انحرافات در باطن ما وجود داشته باشد، اما تا زمانی که مجال بروز پیدا نکرده، در رفتار ما خود را نشان ندهد، افزود: بعضی از کسانی که در دوران دفاع مقدس آماده فداکاری تا آخرین قطره خون در جهت دفاع از اسلام و انقلاب بودند، بعد از آن دوران و پس از بازگشتن به جامعه، با تغییر اوضاع و احوال جامعه آنها هم تدریجاً تغییر کردند، و رفتارهای دیگری از آنها سر زد.

وی افزود: باید این مسأله را هم در نظر داشته باشیم که ما مسئول انجام وظیفه هستیم و نتیجه به دست خداست. ممکن است نتیجه همان چیزی باشد که ما به دنبال آن بودیم، گاهی هم نتیجه چیز دیگری است. اگر ما با توکل بر خدا به وظیفه خود عمل کنیم، نتیجه هر چه که باشد، ما نفع برده‌ایم و نزد خدا مأجوریم، حتی اگر نتیجه، مورد انتظار ما نباشد. در غیر این صورت زیان کرده‌ایم، حتی اگر ظاهراً به نتیجه مورد نظر خود برسیم.

مصباح ادامه داد: غیر از خدا نباید به هیچ چیز امید داشته باشیم؛ هیچ چیز یعنی هیچ چیز. این‌که به نظرسنجی‌ها اعتماد کنیم و ببینیم چه کسی رأی بیشتری دارد تا او را انتخاب کنیم، کار درستی نیست. ما باید وظیفه‌مان را بشناسیم و فقط به خداوند متعال امیدوار باشیم و بدانیم هر اندازه به چیزی غیر از خدا امید داشته باشیم، به همان میزان با ناکامی و شکست در خواسته‌هایمان مواجه خواهیم شد.

یکشنبه، 18 فروردین ماه 1392 برابر با 2013-04-07 ساعت 11:04
خبر بعدی : واردات چند ساعته 1000 خودرو لوکس با مصوبه دولت
خبر قبلی : آخوند آملی: کار ما شده ناله و مجلس ترحیم گرفتن


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2025 IranPressNews.com -