فعال دربند دانشجویی به خانواده اش: برایم دعا کنید

مریم شفیع پور فعال دانشجویی دانشگاه بین‌المللی قزوین که پنجم مرداد امسال در پی احضار ازسوی دادسرای اوینٰ بازداشت شده است، تاکنون یک تماس یک دقیقه ای با خانواده خود داشته است. هنوز از دلایل بازداشت وی اطلاعی در دست نیست و در تماس تلفنی خود از خانواده اش خواسته است که برایش دعا کنند.

به گزارش جرس، پیگیری‌های خانواده شفیع پور برای ملاقات این فعال دانشجویی تاکنون بی نتیجه بوده، اما با توجه به اتمام بازجویی ها آنها منتظر گزارش بازجو و تعیین وثیقه هستند.

پس از بازداشت مریم شفیع پور ماموران امنیتی به خانه پدری او رفته و او اقدام به بازرسی از خانواده و ضبط کامپیوتر و موبایل و مدارک او کرده اند.

مریم شفیع‌پور که عضو کمیته زنان ستاد دانشجویی انتخاباتی مهدی کروبی در انتخابات سال ۸۸ بود، در سال ۱۳۸۹ به دلیل فعالیت‌هایش از سوی دادگاه انقلاب قزوین به یک سال حبس تعلیقی محکوم شد. اما به گفته مسئولین بازداشت اخیر وی ارتباطی با حکم صادره نشده ندارد.

یکشنبه، 20 مرداد ماه 1392 برابر با 2013-08-11 ساعت 22:08
خبر بعدی : ماموریت ویژه‌ روحانی برای وزیر قاتل دادگستری
خبر قبلی : هشتمین فطری که فطریه از جان داده ام


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2025 IranPressNews.com -