نظرسنجی گالوپ؛ برنامه اتمی رژیم صلح آمیز نیست

سایت حکومتی مشرق وابسته به وزارت اطلاعات: عملیات روانی موسسه گالوپ در آستانه مذاکرات جمهوری اسلامی با 5+1

موسسه گالوپ در آستانه مذاکرات ایران با 5+1 در تازه ترین نظر سنجی خود مدعی شد یک سوم ایرانیان با این مساله که جمهوری اسلامی قدرت اتمی خود را برای استفاده نظامی گسترش می دهد موافق هستند.

بر اساس آمار منتشر شده 34 درصد از مخاطبان این نظر سنجی با این گزینه که حکومت ایران قدرت هسته ای خود را با اهداف نظامی دنبال می کند موافقت کردند. و 25 در صد نیز گزینه "نمی دانم" را انتخاب کرده اند.

در ادامه این نظر سنجی این سوال مطرح شده که چقدر به این مساله که مذاکرات کنونی به گزینه ای قابل قبول برای دو طرف منتهی شود امیدوار هستید؟ که 45 درصد تا حدی امیدوار را انتخاب کرده و پانزده درصد نیز گزینه نه چندان امیدوار را انتخاب کرده اند.

به نظر می رسد انتشار این نظر سنجی در این موقعیت زمانی و در آستانه مذاکرات برای ایراد اتهام به جمهوری اسلامی و نامطمئن نشان دادن افکار عمومی ایران به نیت صلح آمیز هسته ای حکومت ایران انجام شده است.

سه شنبه، 23 مهر ماه 1392 برابر با 2013-10-15 ساعت 04:10
خبر بعدی : چرا لائیسیته یا سکولاریسم ضرورت اجتناب ناپذیر تحقّق دموکراسی ست؟ - محمد حسین صدیق یزدچی
خبر قبلی : سلاح اتمی؛ واشنگتن پست: روحانی دروغ می گوید


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2025 IranPressNews.com -