تحریمها؛ مک کین: به اوباما 2 ماه فرصت می دهیم

سناتور جان مک‌کین در گفت‌وگو با رسانه دولتی بی‌بی‌سی گفته است تحریم‌های بیشتر علیه رژیم ایران فعلا وضع نمی‌شوند.

به گزارش خبرگزاری فارس، این سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی که از طرفداران سرسخت تشدید تحریم‌ها علیه رژیم ایران است گفت: «من به گفت‌وگوها با حکومت تهران شک دارم اما تمایل داریم به دولت (آمریکا) دو ماه فرصت بدهیم.»

مذاکرات بین رژیم ایران با پنج کشور عضو دائمی شورای امنیت سازمان ملل به علاوه آلمان که به گروه 1+5 موسوم شده برای حل و فصل آنچه کشورهای غربی به آن «نگرانی‌ها از برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی» می‌گویند انجام می‌شود.

در آخرین دور این مذاکرات که هفته گذشته در ژنو انجام شد طرفین در آستانه توافق قرار داشتند که لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه با طرح این ادعا که برخی از دغدغه‌های پاریس در مفاد قطعنامه پیشنهادی گنجانده نشده راه توافق را سد کرد.

دور بعدی مذاکرات تا چند روز دیگر آغاز خواهد شد.

شنبه، 25 آبان ماه 1392 برابر با 2013-11-16 ساعت 07:11
خبر بعدی : عکس رویتر از قمه زنی در مراسم عزاداری عاشورا
خبر قبلی : موانع پیش پای خامنه ای برای خوردن زهر اتمی


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2025 IranPressNews.com -