نامه های احمدی نژاد به نیروهایش در بدنه دولت روحانی

یک منبع نزدیک به محمود احمدی نژاد، مدعی شد که رئیس دولت های نهم و دهم همچنان روی نامه های مردمی که به دست او می رسد دستور رسیدگی می دهد.

وی در گفتگو با سفیر، اظهار داشت:« آقای احمدی نژاد در سال های گذشته حلقه های بسته مدیریتی را شکسته و چند هزار نفر از جوانان و افراد شایسته ای که به حلقه مدیریتی راه داده نشده بود را وارد سیستم اجرایی کرده است و این نیروها آنقدر کارآمد بوده اند که تعداد قابل توجهی از آن ها همچنان در پست های خود در دولت جدید مشغول به ادامه فعالیت هستند.»

این منبع نزدیک به احمدی نژاد تصریح کرد:« آقای احمدی نژاد علی رغم اینکه دیگر رئیس جمهور نیستند اما هنوز از نفوذ و محبوبیت قابل توجهی در بدنه دولت و حتی رده های مدیریتی برخوردار است و با توجه به اینکه همچنان مردم برای رسیدگی به مشکلات شان به وی نامه می نویسند و آقای دکتر احمدی نژاد هم که همواره به دنبال رفع مشکلات مردم بوده اند دستورات و توصیه هایی برای رفع آن ها می دهند و این نامه ها غالبا به نیروهای وفادار به ایشان در دولت تدبیر و امید ارجاع می شود و کار مردم سریعا انجام می شود.»

شنبه، 28 دی ماه 1392 برابر با 2014-01-18 ساعت 03:01
خبر بعدی : پرداخت محرمانه ارز از یک حساب ویژه با مزایایی ویژه‌تر
خبر قبلی : شهرداری که مترو نساخت، مدعی حل مشکل آلودگی هوا شد


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2025 IranPressNews.com -