به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 30 دی ماه 1390 برابر با 2012 Friday 20 January

احتمال حذف فیزیکی احمدی نژاد

سایت دیگربان: سایت «ر‌ها پرس» مدعی شد پس از بروز اختلاف میان علی خامنه‌ای و محمود احمدی‌نژاد٬ حامیان رهبر جمهوری اسلامی برای ترور رئیس دولت دهم «زمینه‌‌چینی» کرده‌اند.
این سایت روز پنجشنبه (۲۹ دی) نوشته است: «با تحولات صورت گرفته از فروردین ۹۰ تا کنون، معادلات سیاسی به گونه‌ای رقم خورده که یک بار دیگر شرایط برای اجرای این توطئه شوم {ترور} مهیا شده است.»
«رهاپرس» نوشته افرادی همچون حمید رسایی٬ داود احمدی‌نژاد و برخی رسانه‌های محافظه‌کار با معرفی اسفندیار رحیم‌مشایی به عنوان «کشمیری دوم» تلاش‌ها برای «ترور» احمدی‌نژاد را آغاز کرده‌اند.
به نوشته این سایت٬ حامیان خامنه‌ای تلاش می‌کنند چنین القا کنند «همان‌طور که کشمیری، رجایی را به شهادت رساند، کشمیری امروز نیز رجایی امروز را به شهادت می‌رساند و جریان انحرافی و اسفندیار رحیم مشایی مسئول خون احمدی‌نژاد خواهد بود.»
داود احمدی‌نژاد چندی پیش از ورود تیم احمدی‌نژاد به فاز نظامی به منظور مقابله با جمهوری اسلامی خبر داده بود.
حمید رسایی نیز در هفته‌نامه (۹ دی) از احتمال ترور احمدی‌نژاد از سوی رحیم‌مشایی خبر داده است.
سایت «رها‌پرس» به استناد این ادعاها٬ نوشته که حامیان خامنه‌ای با انتشار چنین تحلیل‌هایی تلاش‌ها برای «زمینه‌چینی» به منظور حذف فیزیکی احمدی‌نژاد را آغاز کرده‌اند.
این سایت دو روز پیش نیز از اجرای طرحی «شوم»٬ «هولناک» و «تاسف‌بار» از سوی سپاه پاسداران علیه احمدی‌نژاد و دولت دهم خبر داده بود.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved