به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 9 اسفند ماه 1390 برابر با 2012 Tuesday 28 February

رشد 45 درصدی آمار ازدواج کودکان طی 5 سال

شهرزادنیوز: آمار ازدواج در کودکان ایرانی از سال 1385 تا 1389، حدود 45 درصد رشد کرده است. تنها در سال 1389 حدود 43 هزار ازدواج دختران زیر 15سال ثبت شده است.

به گزارش قانون، یزدانی، عضو انجمن حمایت از حقوق کودکان، در گفتگو با خبرگزاری ایسنا، گفته است که 5 سال پیش 950 هزار کودک ازدواج کرده در کشور وجود داشته که حدود 900 هزار نفر از آنها دختر و 70 هزار نفرشان 10 تا 14 ساله بوده‌اند. به گفته وی، بر اساس قانون، ازدواج کودکان کمتر از 15 سال ممنوع است، اما آمارهای سازمان ثبت احوال حاکی از رشد ازدواج کودکان زیر 15 سال است.

از سوی دیگر علی‌اکبر محزون، مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیت و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور، در گفتگو با جام جم این آمار را تکذیب کرد و از کاهش 50 درصدی میزان ازدواج کودکان زیر 15 سال سخن گفت، اما اذعان داشت که در سال 1389 تعداد ازدواج‌های زیر 15 ساله‌ها، 43 هزار و 457 نفر بوده است.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved