به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 17 اسفند ماه 1390 برابر با 2012 Wednesday 07 March

چين هم اتباع خود را از سوريه خارج می‌كند

ایلنا: پکن اعلام کرد که به منظور حمایت از شهروندان خود، کارگران و مهندسان چینی را از سوریه خارج می‌کند.

به گزارش رویترز، وزیر بازرگانی چین با اعلام این خبر گفت: «فقط ۱۰۰ کارگر چینی در سوریه باقی می‌مانند تا از مراکز فعالیت و ابزارهای شرکت‌های چینی حفاظت کنند.»

چین در مورد تعداد همه کارگران چینی یا پروژه‌های این کشور در سوریه توضیحی نداد.

وزیر بازرگانی چین به خبرنگاران گفت: «دولت چین و وزراتخانه‌های مختلف با جدیت تمام تولیدات شرکت‌های چینی و پروژ‌هایشان در خارج و حمایت از جان شهروندان چینی به ویژه جان مهندسان در خارج را پیگیری می‌کنند.»

به نظر می‌رسد این اقدام برای جلوگیری از احتمال باقی ماندن آنان در سوریه و عملیات نجات شهروندان چینی در آخرین لحظات است.

سال گذشته و به دنبال وقوع جنگ داخلی در لیبی نزدیک به ۳۶ هزار شهروند چینی از این کشور خارج شدند. برخی از شهروندان چینی با کشتی‌های اجاره‌ای و برخی نیز با پای پیاده یا اتوبوس خاک لیبی را ترک کردند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved